The Feedback Company

The Feedback Company is een Nederlands bedrijf die feedbacksystemen aanbiedt aan bedrijven voor op hun website. Dit bedrijf is geschikt voor grote en kleine bedrijven. Wat je budget ook is, de diensten die The Feedback Company biedt kunnen voor iedereen meerwaarde hebben.

De medewerkers van The Feedback Company controleren handmatig alle feedback die je hebt ontvangen, zodat de betrouwbaarheid hiervan wordt achterhaald. Op deze manier ben je gegarandeerd van betrouwbare feedback van goede kwaliteit.

Laat je website en bedrijf vertrouwen uitstralen

Met online feedback tools straalt je website en bedrijf vertrouwen uit. Doormiddel van het tonen van klantenbeoordelingen zien je websitebezoekers wat de klanttevredenheid van andere klanten is. Hierdoor vergroot je het vertrouwen van de bezoekers en zullen ze eerder een aankoop op jouw website doen.

Met online feedback tools vergroot je jouw online bereik

Hoe meer klantenbeoordelingen je bedrijf heeft ontvangen, hoe hoger je bedrijf zal scoren in Google en in andere zoekmachines. Hierdoor is je bedrijf beter vindbaar en is je klantenbereik vergroot.

Een betrouwbaar feedback systeem koppelen aan je website?