Portfolio

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Neem gerust een kijkje. We zijn erg trots dat we samen met onze klanten deze websites hebben kunnen realiseren.

HC-94 Applicaties

HC-94 is een landelijk opererende totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding waarbij nagenoeg elke sector in de markt kan worden bediend. Leveranties vinden plaats aan overheden, bedrijfsleven, (groot) winkelbedrijven en verder alle voorkomende profit- en non-profit organisaties.

Een nieuw systeem gemaakt met de basis functionaliteiten uit het oude systeem. Waarbij de focus in het nieuwe ERP op de verkoop orders ligt. Voor HC-94 hebben wij een compleet multifunctionele applicatie mogen maken welke ook nog eens volledig multi-language en multi-company is.

Bekijk HC-94
Infradata Applicaties

Infradata is de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, beveiligen, onderhouden en beheren van Next Generation Secure Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks.

Wij hebben een nieuw management rapportage systeem ontwikkeld welke een deel van zijn data uit Newbase haalt.

Bekijk Infradata
Scriptplus Websites

Scriptplus is een onderdeel van het Taalcentrum-VU. Ze verzorgen vakkundig onderwijs op het gebied van zakelijk en literair schrijven. Ze bieden uiteenlopende cursussen aan zowel particulieren als bedrijven: van Proza voor kinderen tot Copywriting en schrijven voor het web.

Voor Scriptplus hebben wij een text-based website gerealiseerd welke compleet responsive is.

Bekijk Scriptplus
SGZE WebsitesApplicaties

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie is een stichting die ervoor zorgt dat klanten met een gerust hart zonnepanelen kunnen bestellen bij aangesloten bedrijven. Ze voorkomen dat investeringen spaak lopen bij faillissementen van bedrijven waar ze zonnepanelen hebben besteld. Daarnaast verzorgen ze de garantie.

Wij hebben een informatieve website en een maatwerk systeem gebouwd met hierin modules omtrent facturen, betalingen, leden, systemen en certificaten. Waarbij het dashboard statistieken laat zien omtrent aangesloten organisaties en aantal afgegeven certificaten.

Bekijk SGZE
Het EW planningsysteem ApplicatiesKoppelingen
Jarenlang verzorgt EnergieWonen zonnepanelen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Jarenlang verzorgen wij de webapplicatie van EnergieWonen. Dit keer hebben wij een efficiënt nieuw planningssysteem gebouwd welke voor een enorme besparing zorgt. Namelijk ruim 30u aan tijdswinst per dag.
Bekijk Het EW planningsysteem
MAX Tenten Websites

Sinds 2010 is MAX Tenten een serieuze speler in de tenten/evenementen branche. Ze streven er naar om elk evenement, groot of klein, een eigen gezicht te geven. Met duidelijke, overzichtelijke en heldere communicatie weten klanten bij MAX Tenten altijd waar ze aan toe zijn.

Een nieuw ontwerp, sprekende beelden, duidelijke knoppen, toegankelijk en overzichtelijk. Een conversie gerichte website die offerte aanvragen genereert. Waarop reviews van klanten worden weergegeven met op de achtergrond een overzichtelijk Content Management Systeem.

Bekijk MAX Tenten
EnergieWonen ERP Applicaties

Al jarenlang verzorgt EnergieWonen zonnepanelen voor particulieren, bedrijven en instellingen, en al jarenlang verzorgt Qlic de webapplicatie van EnergieWonen. Wanneer een nieuw probleem zich voordeed hebben wij een nieuwe module gebouwd of een systeem toegevoegd. Gemaakt met de laatste technieken die inspeelt op de doelgroep. De webapplicatie van EnergieWonen heeft gedurende de ontwikkelingsfase grote optimalisatierondes gehad.

Bekijk EnergieWonen ERP
Integron Applicaties

Voor Integron hebben we een rapportage tool gebouwd en gekoppeld aan het bestaande ERP systeem. Data wordt automatisch elke 24 uur ingelezen waardoor de rapportages altijd up-to-date zijn.

Met vestigingen door heel Nederland, gespecialiseerd in aandrijftechniek, engineering, speciaalmachinebouw en marine systems & services is Integron een grote speler op het gebied van techniek. Een klant waar we dan ook erg trots op zijn.

Bekijk Integron
Rateringisolaties WebsitesApplicatiesKoppelingen

Door jarenlange ervaring heeft Ratering Isolaties zich gespecialiseerd in speciale soorten isolatiematerialen. Met deze materialen isoleren zij spouwmuren, vloeren en daken. Maar bijvoorbeeld ook scheepsbouw of biogastanks! We verzorgen Ratering van al hun front-end werkzaamheden. Van A tot Z hebben we de website ontworpen, geschreven in HTML en CSS, voorzien van een CMS en tot in detail geoptimaliseerd op techniek en conversie.

Bekijk Rateringisolaties
EnergieWonen.nl WebsitesKoppelingen

EnergieWonen en Qlic gaan samen al een hele tijd terug in de tijd. Gedurende de jaren is er een nauwe samenwerking ontstaan die we beide koesteren. EnergieWonen verzorgt al jarenlang particulieren, bedrijven en instellingen van zonnepanelen. En onlangs hebben ze een FD Gazellen award gewonnen! (Award voor snelst groeiende bedrijven)

Wij hebben de website ontwikkeld en zorgen voor online succes.

Bekijk EnergieWonen.nl
Brand Control Rooms Websites

Brand Control Rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener. Zij zijn dé maatwerkproducent en turnkey inrichter van meld- en controlekamers, dealingrooms, beheers centra en remote controle operations centra. Ongewoon Strategie & Creatie verzorgde het ontwerp, Qlic de techniek.

Bekijk Brand Control Rooms
TenHave Koffie Websites

Al sinds 1828 brandt Ten Have Koffie de beste bonen vanuit de hele wereld en het ambachtelijke proces in onze branderij garandeert een karaktervolle smaak. De koffie van Ten Have is puur en eerlijk. Het slow roast koffiebranden combineren we met moderne productietechnieken én met persoonlijke aandacht. Voor jou; Gebrand op smaak!

Bekijk TenHave Koffie
Smulderstextiel Websites

Al jaren voorziet Qlic, Smulderstextiel van al hun front-end oplossingen. Door de jaren heen is er een nauwe samenwerking tot stand gekomen. Van responsive filter menu’s tot het maken van een nieuwe check-out pagina. Qlic helpt met de realisatie hiervan. Zo hebben we in goed overleg met Smulderstextiel al veel verbeteringen aan de website doorgevoerd.

Bekijk Smulderstextiel
Spango ApplicatiesKoppelingen

Spango Internet B.V. is a ruim 10 jaar een snelgroeiend, dynamisch bedrijf dat zich richt op kwaliteit en service. De hostingprovider richt zich voornamelijk op de totaaloplossing voor de zakelijke markt. Spango werkte met een Amerikaans systeem met veel beperkingen. Het systeem bevatte ook overbodige onderdelen en er ontbraken een hoop functionaliteiten. Het nieuwe systeem maakt de gegevens, afgenomen diensten en financiële informatie inzichtelijk. Daarnaast is het beschikbaar in meerdere talen en inloggen voor medewerkers van Spango en klanten is mogelijk.

Bekijk Spango
Ongewoon Websites

Een door hun goed uitgedacht idee is sinds vandaag online te vinden. In samenwerking met de ontwerpers van Ongewoon heeft ons Front-end team de website leven in geblazen. Zo blij dat we zijn met deze samenwerking, zo leuk was het ook om hun eigen creatieve idee om te zetten in een functionele website.

Bekijk Ongewoon
Pacton Websites

Pacton Trailers! Vanaf 1910 ontwerpt en fabriceert Pacton opleggers en aanhangwagens. Door de kennis en ontwikkelingen van de afgelopen 100 jaren is Pacton Trailers een van de voorlopers in de transportwereld.

Door een creatief ontwerp en goede samenwerking hebben wij voor Pacton Trailers een website én een webshop compleet op maat gemaakt.

Bekijk Pacton
Zorgplein Salland Websites

Zorgplein Salland is een initiatief van Deventer Ziekenhuis en Salland Zorgverzekeringen. Samen met Ongewoon Strategie & Creatie; voor het ontwerp, waren wij verantwoordelijk voor de techniek. Het design kent een goede balans tussen de informatie en de grafische weergave. Zelden kom je dit zorg gerelateerde websites tegen. Door gebruik van kleur en afbeeldingen in combinatie met een sluitende techniek is Zorgplein Salland een website die je niet snel zult vergeten.

Bekijk Zorgplein Salland
Boerenrock festival Websites

Boerenrock! Een begrip in het noorden. Hét feest als het gaat om crossen, vertier, kermis en muziek! Sinds 10 jaar is het festival door vrijwilligers uitgegroeid van 1000 tot 22000 bezoekers. De nieuwe website straalt het vertier, de feeststemming en de omschrijving van het festival perfect uit; namelijk: “Het Gekste evenement van het Noord’n”.

Bekijk Boerenrock festival
Newbase Websites

Newbase, Online bedrijfssoftware voor alle MKB-bedrijven die met Twinfield werken. Van voorraadadministratie tot abonnementen, van urenadministratie tot relatiebeheer. Newbase is een intuïtief programma dat bedrijven helpt om onder andere hun boekhouding makkelijk bij te houden. Van urenregistratie tot het maken van offertes, Newbase helpt waar zij kan.

Bekijk Newbase