Portfolio

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Neem gerust een kijkje. We zijn erg trots dat we samen met onze klanten deze websites en (web)applicaties hebben kunnen realiseren.

HC-94 Applicaties

HC-94 is een landelijk opererende totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding waarbij nagenoeg elke sector in de markt kan worden bediend. Leveranties vinden plaats aan overheden, bedrijfsleven, (groot) winkelbedrijven en verder alle voorkomende profit- en non-profit organisaties.

Voor HC-94 is een nieuw ERP-systeem ontworpen, waarbij de basisfunctionaliteiten uit het oude systeem zijn geïntegreerd. De focus van het nieuwe ERP-systeem ligt op de verkooporders. De applicatie is multifunctioneel, multi-language en multi-company.

Bekijk HC-94
Infradata Applicaties

Infradata is de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, beveiligen, onderhouden en beheren van Next Generation Secure Networks voor telecom operators, service providers en Mission Critical networks.

Wij hebben een nieuw managementrapportagesysteem ontwikkeld. Het systeem bevat tevens een koppeling met Newbase.

Bekijk Infradata
Scriptplus Websites

Scriptplus is onderdeel van het Taalcentrum-VU. De 'schrijfschool' verzorgt vakkundig onderwijs op het gebied van zakelijk en literair schrijven voor zowel particulieren als bedrijven. De cursussen variëren van proza voor kinderen tot copywriting en schrijven voor het web..

Voor Scriptplus hebben wij een text-based website gerealiseerd die compleet responsive is.

Bekijk Scriptplus
SGZE WebsitesApplicaties

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie is een stichting die ervoor zorgt dat klanten met een gerust hart zonnepanelen kunnen bestellen bij aangesloten bedrijven. Ze voorkomen dat investeringen spaak lopen bij faillissementen van bedrijven waar ze zonnepanelen hebben besteld. Daarnaast verzorgen ze de garantie.

Wij hebben een informatieve website en een maatwerksysteem gebouwd met hierin modules omtrent facturen, betalingen, leden, systemen en certificaten. Het bijbehorende dashboard laat statistieken zien omtrent aangesloten organisaties en aantal afgegeven certificaten.

Bekijk SGZE
Het EW planningsysteem ApplicatiesKoppelingen

EnergieWonen verzorgt zonnepanelen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Qlic ontwikkelt al jarenlang de webapplicatie van EnergieWonen. Dit keer hebben we een efficiënt nieuw planningssysteem gebouwd, met als doel tijdsbesparing. En dat het systeem dit doel heeft bereikt moge duidelijk zijn: de tijdswinst is ruim 30 uur per dag!

Bekijk Het EW planningsysteem
MAX Tenten Websites

Sinds 2010 is MAX Tenten een serieuze speler in de tenten- en evenementenbranche. Ze streven er naar om elk evenement, groot of klein, een eigen gezicht te geven. Met duidelijke, overzichtelijke en heldere communicatie weten klanten bij MAX Tenten altijd waar ze aan toe zijn.

Voor MAX Tenten hebben we een conversiegerichte website gebouwd. De website is toegankelijk en overzichtelijk en beschikt over een modern ontwerp, sprekende beelden en duidelijke knoppen. De website kan via een eenvoudig te gebruiken contentmanagementsysteem beheerd en aangepast worden.

Bekijk MAX Tenten
EnergieWonen ERP Applicaties

EnergieWonen verzorgt zonnepanelen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Qlic ontwikkelt al jarenlang de webapplicatie van EnergieWonen. Wanneer een nieuw probleem zich voordeed hebben wij een nieuwe module gebouwd of een systeem toegevoegd, gemaakt met de laatste technieken die inspelen op de doelgroep. De webapplicatie van EnergieWonen heeft gedurende de ontwikkelingsfase grote optimalisatierondes gehad.

Bekijk EnergieWonen ERP
Integron Applicaties

Voor Integron hebben we een rapportage tool gebouwd en gekoppeld aan het bestaande ERP systeem. Data wordt automatisch elke 24 uur ingelezen waardoor de rapportages altijd up-to-date zijn.

Met vestigingen door heel Nederland, gespecialiseerd in aandrijftechniek, engineering, speciaalmachinebouw en marine systems & services is Integron een grote speler op het gebied van techniek. Een klant waar we dan ook erg trots op zijn.

Bekijk Integron
Rateringisolaties WebsitesApplicatiesKoppelingen

Door jarenlange ervaring heeft Ratering Isolaties zich gespecialiseerd in speciale soorten isolatiematerialen. Met deze materialen isoleren zij spouwmuren, vloeren en daken. Maar bijvoorbeeld ook scheepsbouw of biogastanks! We verzorgen Ratering van al hun front-end werkzaamheden. Van A tot Z hebben we de website ontworpen, geschreven in HTML en CSS, voorzien van een CMS en tot in detail geoptimaliseerd op techniek en conversie.

Bekijk Rateringisolaties
EnergieWonen.nl WebsitesKoppelingen

EnergieWonen en Qlic gaan samen al een hele tijd terug in de tijd. Gedurende de jaren is er een nauwe samenwerking ontstaan die we beide koesteren. EnergieWonen verzorgt al jarenlang particulieren, bedrijven en instellingen van zonnepanelen. En onlangs hebben ze een FD Gazellen award gewonnen! (Award voor snelst groeiende bedrijven)

Wij hebben de website ontwikkeld en zorgen voor online succes.

Bekijk EnergieWonen.nl
Brand Control Rooms Websites

Brand Control Rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener. Zij zijn dé maatwerkproducent en turnkey inrichter van meld- en controlekamers, dealingrooms, beheers centra en remote controle operations centra. Ongewoon Strategie & Creatie verzorgde het ontwerp, Qlic de techniek.

Bekijk Brand Control Rooms
TenHave Koffie Websites

Al sinds 1828 brandt Ten Have Koffie de beste bonen vanuit de hele wereld en het ambachtelijke proces in onze branderij garandeert een karaktervolle smaak. De koffie van Ten Have is puur en eerlijk. Het slow roast koffiebranden combineren we met moderne productietechnieken én met persoonlijke aandacht. Voor jou; Gebrand op smaak!

Bekijk TenHave Koffie
Spango ApplicatiesKoppelingen

Spango Internet B.V. is a ruim 10 jaar een snelgroeiend, dynamisch bedrijf dat zich richt op kwaliteit en service. De hostingprovider richt zich voornamelijk op de totaaloplossing voor de zakelijke markt. Spango werkte met een Amerikaans systeem met veel beperkingen. Het systeem bevatte ook overbodige onderdelen en er ontbraken een hoop functionaliteiten. Het nieuwe systeem maakt de gegevens, afgenomen diensten en financiële informatie inzichtelijk. Daarnaast is het beschikbaar in meerdere talen en inloggen voor medewerkers van Spango en klanten is mogelijk.

Bekijk Spango
Ongewoon Websites

Een door hun goed uitgedacht idee is sinds vandaag online te vinden. In samenwerking met de ontwerpers van Ongewoon heeft ons Front-end team de website leven in geblazen. Zo blij dat we zijn met deze samenwerking, zo leuk was het ook om hun eigen creatieve idee om te zetten in een functionele website.

Bekijk Ongewoon
Pacton Websites

Pacton Trailers! Vanaf 1910 ontwerpt en fabriceert Pacton opleggers en aanhangwagens. Door de kennis en ontwikkelingen van de afgelopen 100 jaren is Pacton Trailers een van de voorlopers in de transportwereld.

Door een creatief ontwerp en goede samenwerking hebben wij voor Pacton Trailers een website én een webshop compleet op maat gemaakt.

Bekijk Pacton
Zorgplein Salland Websites

Zorgplein Salland is een initiatief van Deventer Ziekenhuis en Salland Zorgverzekeringen. Samen met Ongewoon Strategie & Creatie; voor het ontwerp, waren wij verantwoordelijk voor de techniek. Het design kent een goede balans tussen de informatie en de grafische weergave. Zelden kom je dit zorg gerelateerde websites tegen. Door gebruik van kleur en afbeeldingen in combinatie met een sluitende techniek is Zorgplein Salland een website die je niet snel zult vergeten.

Bekijk Zorgplein Salland
Boerenrock festival Websites

Boerenrock! Een begrip in het noorden. Hét feest als het gaat om crossen, vertier, kermis en muziek! Sinds 10 jaar is het festival door vrijwilligers uitgegroeid van 1000 tot 22000 bezoekers. De nieuwe website straalt het vertier, de feeststemming en de omschrijving van het festival perfect uit; namelijk: “Het Gekste evenement van het Noord’n”.

Bekijk Boerenrock festival
Newbase Websites

Newbase, Online bedrijfssoftware voor alle MKB-bedrijven die met Twinfield werken. Van voorraadadministratie tot abonnementen, van urenadministratie tot relatiebeheer. Newbase is een intuïtief programma dat bedrijven helpt om onder andere hun boekhouding makkelijk bij te houden. Van urenregistratie tot het maken van offertes, Newbase helpt waar zij kan.

Bekijk Newbase