EnergieWonen.nl

De klant

EnergieWonen en Qlic gaan samen al een hele tijd terug in de tijd. Gedurende de jaren is er een nauwe samenwerking ontstaan die we beide koesteren. EnergieWonen verzorgt al jarenlang particulieren, bedrijven en instellingen van zonnepanelen. En onlangs hebben ze een FD Gazellen award gewonnen! (Award voor snelst groeiende bedrijven)

De kwestie

Ze hadden een verouderde website qua ontwerp met gedateerde techniek op de achtergrond. Daarnaast was het niet responsive voor andere devices en kon de website moeilijk online gevonden worden. Ook was de content niet geschikt om als resultaat gevonden te worden tussen de organische zoekresultaten binnen Google.

Onze uitwerking

Een nieuwe informerende conversie gerichte website met een moderne techniek op de achtergrond. Wat maandelijks bijgewerkt wordt met de nieuwste aanvullingen, modules en technieken. Een website die doormiddel van een SEO optimalisatie ronde en goed geschreven content gevonden wordt. Daarnaast een SEA campagne wat de conversie vergroot.

WebsitesKoppelingen

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens EnergieWonen

Een nieuw en fris ontwerp

De website is op maat gemaakt. Ons team heeft meerdere ontwerpen voorgesteld en uiteindelijk is er gekozen voor een variant van de huidige website. De huidige weergave is naarmate de website in ontwikkeling was ontstaan. Doordat het maatwerk is kon EnergieWonen gedurende het traject de website verder laten aansluiten aan de wensen.

wil je de mogelijkheden voor een website bespreken?

SEO optimalisatie

De website is zo gebouwd dat er gelijk rekening is gehouden met de optimalisatie voor SEO. Dit wil zeggen dat er gekeken is naar techniek en content. We hebben een zogenoemde SEO Check toegepast en aan de hand van de verzamelde resultaten de website geoptimaliseerd. We hebben onder andere de website voorzien van vriendelijke URL’s voor de zoekmachine en gebruiker, het CMS heeft slimme modules om maken van goede content te vereenvoudigen en de website is voorzien van Rich Snippets die extra gegevens meegeeft aan de zoekmachines voor een nog betere organische vindbaarheid.

Genereren van leads

De website bevat een koppeling wat leads genereert. Dit is een koppeling tussen hun maatwerk CRM en de website. De ingevulde gegevens worden automatisch in het CRM verwerkt zodat EnergieWonen zijn klanten nog sneller te woord kan staan en op deze manier aan nieuwe leads komt.

Ik wil een SEO Check voor mijn website

Tablets EnergieWonen
Calculator Energiewonen

Verschillende calculatie modules

De website bevat meerdere calculatie modules. Bezoekers kunnen met overzichtelijk geïntegreerde modules informatie krijgen. Deze modules zorgen dat de bezoeker direct weet wat zijn installatie kost, of oplevert! Deze modules werken direct, dus de pagina wordt hiervoor niet herladen! Daarnaast worden de gegevens gebaseerd op locatie of historische gegevens van de geïnstalleerde systemen. Zo heb je altijd de meest accurate berekening voor ogen!

IMac Energiewonen

Dynamische projecten module

Door alle registraties van klanten en projecten kwam EnergieWonen op een idee om deze projecten te gebruiken voor een weergave op de website van het werk dat EnergieWonen kan leveren. Een projectenmodule die dynamisch gevuld wordt met de gegevens uit het maatwerk CRM systeem. Een koppeling die wij hebben geschreven. De projecten kun je bekijken per provincie en plaats maar bevat ook de mogelijkheid om te zoeken binnen een postcodestraal. Daarnaast is het ook mogelijk om je plaats direct op te zoeken op de kaart!

Deze website bekijken

Meer informatie over websites?

Op onze pagina websites kun je meer informatie vinden. Heb je liever dat een medewerker contact met je opneemt? Vul dan ons contactformulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Laat ons contact opnemen