HC-94

De klant

HC-94 is een landelijk opererende totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding waarbij nagenoeg elke sector in de markt kan worden bediend. Leveranties vinden plaats aan overheden, bedrijfsleven, (groot) winkelbedrijven en verder alle voorkomende profit- en non-profit organisaties.

De kwestie

HC-94 heeft ons gevraagd om hun systeem in de basis over te nemen. Het nieuwe systeem moest worden voorzien van de nieuwste technieken. Ze vroegen naar een compleet web-based ERP-systeem.

Onze uitwerking

Het resultaat is een nieuw ERP-systeem, waarbij de basisfunctionaliteiten uit het oude systeem zijn geïntegreerd. De focus van het nieuwe ERP-systeem ligt op de verkooporders. De applicatie is multifunctioneel, multi-language en multi-company.

Applicaties

Een goed scorende en doeltreffende website?

dashboard erp HC94

Focus op verkooporders

Het hart van de applicatie ligt in verkooporders. Bij HC-94 begint hier namelijk het bedrijfsproces. Een verkooporder bestaat uit meerdere onderdelen. Ten eerste heb je natuurlijk de artikelen. Deze artikelen hebben een afbeelding, kleur, verschillende maten en horen bij een overkoepelende artikelgroep. Daarnaast zijn per maat de prijzen aan te geven.

Vervolgens is het mogelijk om een verkooporder uit te draaien als orderbevestiging, paklijst, pakbon of een factuur.

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden
Multi system hc94

Een multifunctioneel ERP-systeem

Meertalige pagina's

HC-94 is een internationaal bedrijf. De applicatie is daarom volledig meertalig opgeleverd. Door de multi-language module (koppeling) kan er een onbeperkt aantal talen worden toegevoegd aan de website. Elk onderdeel, denk bijvoorbeeld aan artikelen, ruiling, of inkooporders kunnen per taal ingesteld worden. Per klant wordt er gekeken naar de taal die is ingesteld, zodat emails en orders in de juiste taal aankomen bij de klant.

Multi-company

Het systeem is niet alleen multi-language maar ook multi-company. Dit betekent dat je, eenmaal ingelogd, kunt switchen tussen meerdere bedrijven. Al deze bedrijven hebben hun eigen instellingen, mailsjablonen en omgevingen.

Koppeling met PEPPOL

Iets wat het systeem echt uniek maakt is de koppeling met PEPPOL. PEPPOL is een manier om facturen via één globale manier binnen de EU te versturen. Deze facturen komen dan samen in een portaal, genaamd eVerbindingen. Benieuwd naar de voordelen van PEPPOL? Hier lees je meer informatie over een koppeling met PEPPOL.

Elke debiteur zijn eigen webshop

Het ERP-systeem maakt het mogelijk dat elke debiteur zijn eigen webshop kan aanmaken. Deze webshop is deels aan te passen aan de eigen huisstijl. Zo kunnen eigen kleuren worden gekozen en is er de mogelijkheid om een logo toe te voegen. Klanten van de debiteur kunnen inloggen op de webshop en bestellingen plaatsen. Deze worden vervolgens automatisch doorgestuurd naar het systeem van HC-94.

Rapportages

Het ERP-systeem biedt inzicht en overzicht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om rapportages te downloaden van de voorraden van artikelen (per maat), de omzet, budgetten van klanten, overzicht in orders, overzichten van openstaande posten en natuurlijk overzicht in betalingen.

Kortom, een zeer volledig en geavanceerd systeem die tot op de dag van vandaag doorontwikkeld wordt door het team van Qlic.

Ik zou graag eens sparren over een ERP-systeem of andere webapplicatie