HC-94

De klant

HC-94 is een landelijk opererende totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding waarbij nagenoeg elke sector in de markt kan worden bediend. Leveranties vinden plaats aan overheden, bedrijfsleven, (groot) winkelbedrijven en verder alle voorkomende profit- en non-profit organisaties.

De kwestie

HC-94 heeft ons gevraagd om hun systeem in de basis over te nemen. Het nieuwe systeem moest worden voorzien van de nieuwste technieken. Ze vroegen naar een compleet webbases ERP systeem.

Onze uitwerking

Een nieuw systeem gemaakt met de basis functionaliteiten uit het oude systeem. Waarbij de focus in het nieuwe ERP op de verkooporders ligt. Het is een multifunctioneel platform welke compleet multi-language en multi-company is uitgevoerd.

Webapplicatie

Bedrijfsprocessen automatiseren
of een maatwerk (CRM/ERP) systeem?

dashboard erp HC94

Focus op verkooporders

Het hart van de applicatie ligt in verkoop orders. Omdat bij HC-94 hier het bedrijfsproces begint. Een verkoop order bestaat uit meerdere onderdelen. Ten eerste heb je natuurlijk de artikelen. Deze artikelen hebben een afbeelding, kleur, verschillende maten en horen bij een overkoepelende artikelgroep. Daarnaast zijn per maat de prijzen aan te geven.

Vervolgens is het mogelijk om een verkoop order uit te draaien als order bevestiging, paklijst, pakbon of een factuur.

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden
Multi system hc94

Een multi functioneel ERP systeem

Meertalige pagina's

HC-94 is een internationaal bedrijf. De applicatie is daarom volledig meertalig opgeleverd. Door de multi language module (koppeling) kan er een onbeperkt aantal talen worden toegevoegd aan de website. Elk onderdeel, denk bijvoorbeeld aan artikelen, ruiling, of inkoop orders kunnen per taal ingesteld worden. Per klant wordt er gekeken naar de taal die is ingesteld, zodat emails, orders, etc. in de juiste taal aankomen bij de klant.

Multi-company

Het systeem is niet alleen multi-language maar ook multi-company. Wat betekend dat je, eenmaal ingelogd, kunt switchen tussen meerdere bedrijven. Al deze bedrijven hebben hun eigen instellingen, mail sjablonen en omgevingen.

Koppeling met PEPPOL

Iets wat het systeem echt uniek maakt is de koppeling met PEPPOL. PEPPOL is een manier om facturen via één globale manier binnen de EU te versturen. Deze facturen komen dan samen in een portaal genaamd; eVerbindingen. Benieuwd naar de voordelen van PEPPOL.

Elke debiteur zijn eigen webshopt

Het systeem maakt het mogelijk dat elke debiteur zijn eigen webshop kan aanmaken. Deze webshop is deels aan te passen naar de eigen huisstijl. Dit wil zeggen, het veranderen van kleuren en het toevoegen van een logo. Klanten van de debiteur kunnen inloggen in de webshop en bestellingen plaatsen welke vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar het systeem van HC-94.

Rapportages

Het systeem biedt inzicht en overzicht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om rapportages te downloaden van de voorraden van artikelen (per maat), de omzet, budgetten van klanten, overzicht in orders, overzichten van openstaande posten en natuurlijk overzicht in betalingen.

Kortom een zeer volledig en geavanceerd systeem welke tot op de dag van vandaag doorontwikkeld wordt door het team van Qlic.

Ik zou graag eens sparren over een systeem