Infradata

De klant

Infradata is de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, beveiligen, onderhouden en beheren van Next Generation Secure Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks.

De jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat Infradata hoogstaande Next Generation Networks kan ontwerpen, bouwen en supporten.

De kwestie

De wens om vanuit Newbase sneller en gemakkelijker wekelijkse management rapportages te draaien. Zodat in een kort tijdsbestek een hoop bedrijfsgegevens zichtbaar worden gemaakt. Waarbij de rapportages samenstellingen zijn van meerdere pagina’s met gegevens vanuit Newbase.

Onze uitwerking

Een nieuw management rapportagetool welke een koppeling met Newbase bevat. Waardoor het mogelijk is om met één klik op de knop meerdere pagina’s met gegevens terug te zien in een overzichtelijke rapportage. Efficiënt overzichtelijk en tijdbesparend.

Applicaties

Een goed scorende en doeltreffende website?

Management rapportages

Het nieuwe management systeem maakt bedrijfsresultaten inzichtelijk. Dankzij de koppeling met Newbase worden elke 30 min. de gegevens geupdate zodat je een nagenoeg realtime beeld hebt. Er worden verschillende gegevens uit Newbase gehaald, waaronder: sales, projecten en geschreven tijd van medewerkers.

Notificaties aan medewerkers

Een mooie toevoeging in het systeem is de mogelijkheid tot het sturen van notificaties wanneer medewerkers te weinig tijd hebben geschreven ten opzicht van de hoeveel contracturen. Contracten van medewerkers kunnen namelijk in het systeem worden ingevoerd zodat het systeem bijhoudt hoeveel uren iemand draait. Wanneer iemand te weinig uren heeft geboekt ontvangt deze een melding waarin hij/zij hierop wordt gewezen.

Ik zou graag rapportages willen uit mijn systeem
Macbook infradata
screens newbase

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn