Infradata

De klant

Infradata is de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, beveiligen, onderhouden en beheren van Next Generation Secure Networks voor telecom operators, service providers en Mission Critical networks.

De jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat Infradata hoogstaande Next Generation Networks kan ontwerpen, bouwen en ondersteunen.

De kwestie

Infradata wilde sneller en gemakkelijker wekelijkse managementrapportages kunnen draaien, zodat ze in een kort tijdsbestek een groot aantal bedrijfsgegevens zichtbaar zouden kunnen maken. Infradata had tevens de wens om in deze rapportages gegevens vanuit Newbase te integreren.

Onze uitwerking

Het resultaat is een nieuwe managementrapportagetool die een koppeling met Newbase bevat. De nieuwe applicatie maakt het mogelijk om met één klik op de knop meerdere pagina’s met gegevens terug te zien in een overzichtelijke rapportage. Kortom: een efficiënte, overzichtelijke en tijdbesparende applicatie!

Applicaties

Een goed scorende en doeltreffende website?

Managementrapportages

Het nieuwe managementrapportagesysteem maakt bedrijfsresultaten inzichtelijk. Dankzij de koppeling met Newbase worden elke 30 minuten de gegevens geüpdatet. Er is dus sprake van een nagenoeg realtime beeld. Er worden verschillende gegevens uit Newbase gehaald, waaronder sales, projecten en geschreven tijd van medewerkers.

Notificaties aan medewerkers

Een mooie toevoeging aan het systeem is de mogelijkheid tot het sturen van notificaties wanneer medewerkers te weinig tijd hebben geschreven ten opzichte van de hoeveelheid contracturen. Contracten van medewerkers kunnen namelijk in het systeem worden ingevoerd zodat het systeem bijhoudt hoeveel uren iemand draait. Wanneer een medewerker te weinig uren heeft geboekt ontvangt hij/zij hiervan een melding.

Ik zou graag rapportages willen uit mijn systeem
Macbook infradata
screens newbase

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn