MAX Tenten

De klant

Sinds 2010 is MAX Tenten een serieuze speler in de tenten/evenementen branche. Ze streven er naar om elk evenement, groot of klein, een eigen gezicht te geven. Met duidelijke, overzichtelijke en heldere communicatie weten klanten bij MAX Tenten altijd waar ze aan toe zijn.

De kwestie

De oude website voldeed niet meer aan de eisen des tijds. Na het uitzetten van de opdracht bij een andere partij bleek deze niet aan te sluiten bij de wensen van MAX Tenten. Waarna ze opzoek zijn gegaan naar een nieuwe speler en uiteindelijk bij Qlic terecht zijn gekomen.

Onze uitwerking

Een nieuw ontwerp, sprekende beelden, duidelijke knoppen, toegankelijk en overzichtelijk. Een conversie gerichte website die offerte aanvragen genereert. Waar reviews van klanten zichtbaar zijn en bezoekers de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Met op de achtergrond een soepel werkend CMS.

Website

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens MAXTenten

Een conversie gerichte website

Het ontwerp is op maat gemaakt. De website moet bezoekers aanspreken met goede sfeerbeelden van de diversiteit aan verschillende tenten die ze aanbieden. De website bevat heldere communicatie en klanten weten gelijk waar ze aan toe zijn. Bezoekers ervaren de laagdrempeligheid van MAX Tenten. Ook kiezen ze voor transparantie richting de bezoeker door het duidelijk vermelden van actuele prijzen voor het huren van tenten.

Ik wil een conversie gerichte website
Mockup MAX Tenten

Offerte aanvragen ontvangen als voornaamste doel

De website is zo gemaakt dat de focus ligt op duidelijkheid. Bezoekers kunnen gericht zoeken en wanneer ze de juiste tent hebben gevonden is de gewenste informatie direct beschikbaar. Ook biedt de pagina gelijk de mogelijkheid tot het leggen van contact. Dit door middel van een offerte formulier of een contact formulier.

Responsive op desktop, tablet en mobiel

Een weergave die goed overkomt op elk device. De site is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt.

Koppeling met klanten vertellen

MAX Tenten heeft ervoor gekozen om een (API) koppeling te maken met de website Klanten Vertellen. Klantenreviews over MAX Tenten worden zo weergegeven op de website.

Iphone MAX Tenten
Mockup MAX Tenten

Resultaat gerichte websites die doen wat ze moeten doen

De mogelijkheden binnen websites zijn eindeloos. Met het bouwen van deze website is rekening gehouden met de bezoeker. Het achterliggende CRM systeem is zo gebouwd dat er op elk gewenst moment functies kunnen worden toegevoegd en koppelingen kunnen worden gemaakt.

Meer informatie over websites?

Op onze pagina websites kun je meer informatie vinden. Heb je liever dat een medewerker contact met je opneemt? Vul dan ons contactformulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Laat ons contact opnemen