Newbase

De klant

Newbase, Online bedrijfssoftware voor alle MKB-bedrijven die met Twinfield werken. Van voorraadadministratie tot abonnementen, van urenadministratie tot relatiebeheer. Newbase is een bedrijf dat met een intuïtief programma bedrijven helpt om onder andere hun boekhouding makkelijk bij te houden. Van urenregistratie tot het maken van offertes, Newbase helpt waar zij kan.

De kwestie

Het ontwikkelen van een website die duidelijk communiceert naar de klanten van Newbase. Duidelijke overzichtelijke en vooral heldere pagina’s. Het vertrouwen in het product moet naar voren komen. De website moet uitstralen wat het product van Newbase kan betekenen voor de klant.

Onze uitwerking

Nieuwe vormgeving, duidelijke boodschappen en heldere communicatie. Beelden waarin verteld wordt wat Newbase voor de klant kan betekenen en die meewerken in de betrouwbare feel wat ze willen overbrengen. Een nette informatieve website die doet wat hij moet doen.

Websites

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens newbase

Het verhaal van newbase

Wat sterk naar voren komt in de website is het verhaal van Newbase haar klanten. Deze komen vrijwel op iedere pagina terug. Dit werkt sterk mee aan de betrouwbaarheid van het geboden ERP (enterprise resource planning) systeem. De website speelt goed in op de verhalen door deze goed vorm te geven en duidelijk de tekst naar voren te brengen.

Macbook newbase
screens newbase

Een informatieve website

De website biedt veel informatie. Deze informatie wordt op speelse wijze op het scherm getoond door het gebruik van in grootte variërende blokken. Deze blokken zijn door de klant zelf toe te voegen en makkelijk aan te passen in het CMS.

Macbook newbase

Een support omgeving

Verder is het ook belangrijk om de al bestaande gebruiker goed te helpen met zijn of haar vragen. Daarvoor alleen is deze website niet genoeg. Hiervoor hebben we de support omgeving in het leven geroepen. De support omgeving is een handige tool die met behulp van PDF bestanden, vanaf de Google Drive, handleidingen en uitleg geeft over de verschillende vraagstukken. Dit zorgt niet alleen voor dat gebruikers sneller hun antwoord vinden, maar ook dat het aantal hulp aanvragen bij Newbase afneemt.

Bekijk deze website

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn