Ongewoon

De klant

Ongewoon brengt leven in de brouwerij. Strategische keuzes vertalen ze in verrassende, onderscheidende en effectieve campagnes. Wat ze doen is afgestemd op de doelstellingen en ambities van hun opdrachtgevers. Doordacht, resultaatgericht, enthousiast en proactief. Jouw merk waardig!

De kwestie

Een qua ontwerp goed doordacht idee moest worden omgezet in een technisch sterkte en functionele website. Door goede ervaringen uit eerdere samenwerkingen kwamen ze voor realisatie van de eigen website ook bij Qlic uit.

Onze uitwerking

Een technisch correcte website waarin gebruik is gemaakt van de nieuwste technieken. Daarnaast compleet geoptimaliseerd voor de online vindbaarheid waardoor goede online resultaten worden behaald.

Websites

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens Ongewoon

Van idee tot website

Een door hun goed uitgedacht idee is sinds vandaag online te vinden. In samenwerking met de ontwerpers van Ongewoon heeft ons Front-end team de website leven in geblazen. Zo blij dat we zijn met deze samenwerking, zo leuk was het ook om hun eigen creatieve idee om te zetten in een functionele website.

Macbook Ongewoon
Macbook ongewoon

Nieuwe manier van navigeren

Zoals de naam al doet vermoeden heeft Ongewoon een unieke, verfrissende kijk op de online wereld. Dit zie je zeker terug in hun website. Zo hebben ze een streep gezet door de traditionele tekst navigatie en komen ze met een andere manier van navigeren. Ditmaal door middel van iconen. Natuurlijk kun je de gehele navigatie niet weglaten. Het aanbrengen van een subtiele wijziging die voor meer interactie met de website zorgt is zeker een pluspunt. Voor mobiele bezoekers komt de traditionele navigatie gewoon weer terug om zo ook hun een goede ervaring te bezorgen.

Tablets ongewoon

Subtiele animaties

Een rustig maar duidelijk verhaal, zo kenmerkt de website zich. Duidelijke titels, en krachtige verhalen. Creatief ingedeeld en met goed gebruik van ruimte. Ongewoon wil de klant aanspreken en wij vinden dat dit is gelukt. De website bevat subtiele animaties die goed op de bezoeker inspelen.

Bekijk deze website

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn