Pacton

De klant

Pacton Trailers! Vanaf 1910 ontwerpt en fabriceert Pacton opleggers en aanhangwagens. Door de kennis en ontwikkelingen van de afgelopen 100 jaren is Pacton Trailers een van de voorlopers in de transportwereld. Pacton Trailers is al jaren toonaangevend in de nationale en internationale transportwereld en staat bekend als degelijk en betrouwbaar.

De kwestie

Het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website. Wanneer deze klaar is zal er ook een webshop in dezelfde stijl worden toegevoegd. Technisch moet de website sterk in elkaar zitten en op de achtergrond moet een CMS draaien die makkelijk in gebruik is.

Onze uitwerking

Door een creatief ontwerp en goede samenwerking hebben wij voor Pacton Trailers een website én een webshop compleet op maat gemaakt. Een nieuwe technisch ogende en informerende website met daarnaast een overzichtelijke, simpel functionerende webshop.

Websites

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens Pacton

Hoogwaardige techniek

De website en webshop zijn ontworpen, in HTML, CSS en jQuery. De systemen op de achtergrond zijn op maat gemaakt zodat alles op de website snel en makkelijk aangepast kan worden. De website heeft afzonderlijk van de webshop producten. Met de nieuwste snufjes als bijvoorbeeld de filtermodule en productenpagina.

Screens Pacton

Uitgebreide functionaliteiten in de webshop

Hiervoor zijn uitgebreide functionaliteiten geschreven voor het filteren van producten. Het mooie aan de filters is dat alles direct zichtbaar wordt wanneer je een keuze maakt, dat voorkomt het wachten op wat je zoekt!

"Een weergave die goed overkomt op elk device. De site is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt."

Daarnaast zijn er koppelingen geschreven tussen de filters en producten die er voor zorgen dat het voor de bezoeker ook eenvoudig en intuïtief werkt. In het CMS kan alles net zo makkelijk ingevuld worden en zijn hier handgemaakte modules voor geschreven om óók het beheren zo snel mogelijk te maken.

Ik wil een website/webshop

De juiste weergave op elk scherm

Het op maat gemaakte ontwerp van de website is op ieder apparaat een lust voor het oog, zo heeft de website op de telefoon een compleet andere weergave als op de computer. Het zelfde geld voor de webshop. Alles is er op gebouwd, getest en geoptimaliseerd dat het voor de bezoeker en beheerder zo snel en gemakkelijk mogelijk werkt.

Dit zijn slechts enkele van de vele optimalisaties en functionaliteiten voor Pacton Trailers. Beide platformen worden door ons continu geoptimaliseerd en technische snufjes aan toegevoegd. Daar gaat onze passie naar uit en zullen we de komende tijd absoluut doorzetten!

Bekijk deze website Bekijk deze webshop

Iphone Pacton