Scriptplus

De klant

Scriptplus is een onderdeel van het Taalcentrum-VU. Ze verzorgen vakkundig onderwijs op het gebied van zakelijk en literair schrijven. Ze bieden uiteenlopende cursussen aan zowel particulieren als bedrijven: van Proza voor kinderen tot Copywriting en schrijven voor het web.

De kwestie

De website van scriptplus was een onderdeel van de website van de Hogeschool van Amsterdam. Nu dit door het Taalcentrum-VU werd overgenomen moest de website ook worden verhuisd. Wat resulteerde in een vraag naar een opzichzelfstaande website bereikbaar via een eigen domeinnaam.

Onze uitwerking

Een tekst-based website waarin de focus ligt op het aanbieden van cursussen. Doordat de website tekst-based is was er minder ruimte voor het grafische aspect. Toch is het gelukt om een eigen draai te geven aan het ontwerp waardoor Scriptplus een herkenbare website is geworden.

WebsiteVindbaarheid

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens Scriptplus

Een conversie gerichte website

Het doel van de website is het vergaren van zoveel mogelijk aanmeldingen voor de verschillende cursussen en opleidingen die Scriptplus biedt. Dit door middel van een tekst-based website. Dit wil zeggen; een website waarin de focus op de content ligt en er minder tijd is besteed aan het grafische ontwerp.

Het ontwerp meegenomen uit een bestaand ontwerp

Het bestaande idee is overgenomen. Echter is de website aangepast aan de eisen des tijds. Ook is er nagedacht over de positie van verschillende items en zijn er call to actions toegevoegd. Dit alles om het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken.

De website is zo overzichtelijk mogelijk gemaakt waarin continue is gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid.

Stuur ons je projectomschrijving!

Tablets Scriptplus
quote Scriptplus

Koppelingen met de mailbox en een betalingsprovider

De aanmeldingen voor de website worden automatisch op de achtergrond verwerkt. De aangemelde cursisten ontvangen automatisch een bevestiging in de mail. Daarnaast is het mogelijk om de cursussen en opleidingen direct online te betalen via iDeal.

De mogelijkheden binnen websites zijn eindeloos. Met het bouwen van deze website is rekening gehouden met de bezoeker.

Meer informatie over websites?

Op onze pagina websites kun je meer informatie vinden. Heb je liever dat een medewerker contact met je opneemt? Vul dan ons contactformulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Laat ons contact opnemen