SGZE

De klant

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie is een stichting die ervoor zorgt dat klanten met een gerust hart zonnepanelen kunnen bestellen bij aangesloten bedrijven. Ze voorkomen dat investeringen spaak lopen bij faillissementen van bedrijven waar ze zonnepanelen hebben besteld. Daarnaast verzorgen ze de garantie.

De kwestie

Hoe informeren we de markt? Hoe maken we aangesloten bedrijven inzichtelijk? Hoe genereren we de garantiecertificaten? Hoe kunnen we het meest efficïent facturen verwerken? Een hoop vragen, maar voor elke vraag uiteraard een passende oplossing!

Onze uitwerking

Het resultaat is zowel een informerende website als een maatwerksysteem met hierin modules omtrent facturen, betalingen, leden, systemen en certificaten. Het dashboard laat statistieken zien omtrent aangesloten organisaties en het aantal afgegeven certificaten.

WebsitesApplicaties

Een goed scorende en doeltreffende website?

Een informerende website

Een stichting kan niet zonder website. Voor SGZE was dit reden genoeg om een website te laten ontwikkelen. Geen ingewikkelde pagina's, maar overzichtelijke informatieve content die er ook nog eens goed uitziet. De verdeling tussen tekst en beeld maakt dat bezoekers gauw de informatie vinden die ze zoeken.

Vermelding van partners

SGZE bestaat uit partners. Daarom de vraag om de partners duidelijk weer te geven op de homepage. Elk logo is klikbaar en wordt opgevolgd door een korte contentpagina over het betreffende bedrijf.

Ik denk ook na over een nieuwe website

Ledenregistratie

Het maatwerksysteem maakt het mogelijk om nieuwe leden te registreren. Door middel van een formulier verwerk je de juiste gegevens, waarna het mogelijk is voor het nieuwe lid om in te loggen. Daarnaast bevat het systeem de mogelijkheid tot het toevoegen van nieuwe zonnepaneelsystemen en is de facturatie geregeld. Ook kun je betalingen inzien, worden statistieken getoond en kunnen er administrators worden toegevoegd.

Certificaten genereren

Wanneer nieuwe zonnepaneelsystemen worden toegevoegd moet een certificaat worden verstuurd naar de eigenaren van de zonnepanelen. Het ERP-systeem maakt dit mogelijk. Alle gegevens worden verwerkt en er wordt een vooraf ingesteld sjabloon gevuld. Vervolgens wordt er een PDF gegenereerd.

Homepage SGZE
Screens SGZE

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn