SGZE

De klant

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie is een stichting die ervoor zorgt dat klanten met een gerust hart zonnepanelen kunnen bestellen bij aangesloten bedrijven. Ze voorkomen dat investeringen spaak lopen bij faillissementen van bedrijven waar ze zonnepanelen hebben besteld. Daarnaast verzorgen ze de garantie.

De kwestie

Hoe informeren we de markt en maken we daarnaast aangesloten bedrijven inzichtelijk en zorgen we voor inzicht in de gegevens. Hoe genereren we de garantiecertificaten en hoe krijgen we een facturatiesysteem.

Onze uitwerking

Een informerende website me daarnaast een maatwerk systeem met hierin modules omtrent facturen, betalingen, leden, systemen en certificaten. Waarbij het dashboard statistieken laat zien omtrent aangesloten organisaties en aantal afgegeven certificaten.

WebsiteWebapplicatie

Een goed scorende en doeltreffende website?

Een informerende website

Een stichting kan niet zonder website. Voor SGZE was dit reden genoeg om een website te laten ontwikkelen. Geen ingewikkelde pagina's, maar overzichtelijke informatieve content welke er ook nog eens goed uitziet. De verdeling tussen tekst en beeld maakt het dat bezoekers gauw de informatie vinden die ze zoeken.

Vermelding van partners

SGZE bestaat uit partners. Daarom de vraag om de partners duidelijk te weergeven op de homepage. Elk logo is klikbaar en wordt opgevolgt door een korte content pagina over het betreffende bedrijf.

Ik denk ook na over een nieuwe website

leden registratie

Het systeem maakt het mogelijk om nieuwe leden te registereren. Door middel van een formulier verwerk je de juiste gegevens waarna het mogelijk is voor het nieuwe lid om in te loggen. Daarnaast bevat het systeem de mogelijkheid tot het toevoegen van nieuwe zonnepaneel systemen en is de facturatie geregeld. Ook kun je betalingen inzien, worden statistieken getoond en kunnen er administrators worden toegevoegd.

Certificaten genereren

Wanneer nieuwe zonnepaneel systemen worden toegevoegd moet een certificaat worden verstuurd naar de eigenaren van de zonnepanelen. Het ERP systeem maakt dit mogelijk. Alle gegevens worden verwerkt en er wordt een voorafingesteld sjabloon gevuld waarna een pdf wordt gegenereerd.

Homepage SGZE
Screens SGZE

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn