Smulders textiel.nl

Smulderstextiel

De klant

Een hecht familiebedrijf, zo kunnen we Smulderstextiel.nl het beste omschrijven. Ze bieden ruim 12.000 verschillende artikelen aan in hun webshop. Het is een familiebedrijf wat als sinds 1927 bestaat. Van generatie op generatie is overgedragen en ondertussen uitgegroeid tot de grootste aanbieder van beddengoed in Nederland en België.

De kwestie

Het doorvoeren van verschillende front-end oplossingen voor de webshop. Naarmate de tijd verstrijkt komen de marketing/communicatie strategen met aanpassingen voor de webshop. Deze worden naar ons gecommuniceerd en wij voeren ze door in de techniek.

Onze uitwerking

Al jaren voorziet Qlic, Smulderstextiel van al hun front-end oplossingen. Door de jaren heen is er een nauwe samenwerking tot stand gekomen. Van responsive filter menu’s tot het maken van een nieuwe check-out pagina. Qlic helpt met de realisatie hiervan. Zo hebben we in goed overleg met Smulderstextiel al veel verbeteringen aan de website doorgevoerd.

Websites

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens Smulderstextiel

Wat hebben we gedaan?

De oplossingen worden geschreven in de laatste HTML en CSS versies. Ook wordt het zo toegepast dat het een simpele implementatie is die de website verrijkt, in plaatst van benadeeld.

Retina ondersteunend, cross-browser gecheckt en gebruiksvriendelijk, zo kun je het omschrijven.

Het huisstijlhandboek is leidend in het gehele proces. Kleur, groottes, lettertypes en sfeer, alles wordt volgens het huisstijlhandboek geschreven en gecontroleerd.

Macbook Smulderstextiel
Mac Smulderstextiel

Gebruiksvriendelijke aanpassingen

Een voorbeeld van een aanpassingen is de product pop-up. Zodra je met je muis stil op een product blijft staan, wordt er een pop-up getoond met daarin de productinformatie. Na gedacht over op welke apparaten het wel of niet getoond wordt is de pop-up recent aan de website toegevoegd. Al snel kregen we positieve reacties binnen.

Ipad Smulderstextiel

Het bestellen van producten

Nog een voorbeeld is de verbetering van de conversie tijdens het bestellen van producten. We hebben de content kritisch bekeken en afleidende elementen weggelaten of anders in beeld gebracht. Zo is de verleiding om tijdens het bestellen de bestelpagina te verlaten verkleint. Zo hebben we nog tientallen andere aanpassingen doorgevoerd aan de Smulderstextiel website. Dit zullen we de komende tijd ook zeker blijven doen.

Bekijk deze website

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn