Spango

De klant

Spango Internet B.V. is al meer dan 10 jaar een snelgroeiend, dynamisch bedrijf dat zich richt op kwaliteit en service. Een hostingprovider die zich voornamelijk richt op de zakelijke markt. Ze bieden totaaloplossingen voor hosting van bedrijf kritische diensten en kantooroutsourcing.

De kwestie

Spango werkte vanuit een Amerikaans systeem waarin ze tegen allerlei beperkingen aanliepen. Het systeem bevatte veel onderdelen die niet werden gebruikt en daarnaast ontbraken een hoop wenselijke functionaliteiten.

Onze uitwerking

Het nieuwe systeem biedt de mogelijkheid tot inzicht in gegevens, afgenomen diensten en financiële informatie. Daarnaast is het beschikbaar in meerdere talen en is inloggen voor zowel medewerkers van Spango als klanten mogelijk.

ApplicatiesKoppelingen

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens Spango

Een overzichtelijk systeem zonder overbodige extra's

Het ontwerp is gemaakt op basis van een template. Het uitgangspunt hierin is een overzichtelijke weergave. Het systeem is een complete backoffice tool, gebouwd in PHP d.m.v. een Laravel framework waarin alle wensbare mogelijkheden zijn door te voeren.

Koppelingen met verschillende externe systemen

Het nieuwe Spango CRM bevat koppelingen met verscheidene externe systemen. Betalingen worden geregeld via een betalingsprovider, klanten kunnen inloggen in een eigen costumer portal omgeving, klanten worden automatisch lid van een mail lijst op basis van de producten en domeinen die besteld worden en via een custom support ticket systeem worden hulpvragen verwerkt.

Binnen het CRM is het mogelijk om te switchen binnen organisaties, de zogenoemde Multicompany koppeling. Bestelformulieren zijn geautomatiseerd en facturen worden automatisch periodiek verstuurd.

Inzicht, overzicht en alles automatisch

Het CRM biedt de mogelijkheid tot het inzichtelijk maken van de gang van zaken binnen de organisatie. Wat is dan zoal zichtbaar? Hoeveel producten van een bepaalde groep zijn verkocht in januari, wat is het gemiddelde bestelbedrag van klanten en wat is de omzet per moment. Het CRM biedt rapportages van bijna elk proces.

Tablets Spango
Mockup spango

Maatwerk applicaties die meegroeien met je organisatie

De mogelijkheden binnen maatwerk applicaties zijn eindeloos. In dit systeem is rekening gehouden met een verandering in vraag. Het systeem is zo gebouwd dat er op elk gewenst moment functies kunnen worden toegevoegd en koppelingen kunnen worden gemaakt.

Meer informatie over webapplicaties?

Op onze pagina webapplicaties kun je meer informatie vinden. Heb je liever dat een medewerker contact met je opneemt? Vul dan ons contactformulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Laat ons contact opnemen