TenHave Koffie

De klant

Al sinds 1828 brandt Ten Have Koffie de beste bonen vanuit de hele wereld en het ambachtelijke proces in onze branderij garandeert een karaktervolle smaak. De koffie van Ten Have is puur en eerlijk. Het slow roast koffiebranden combineren we met moderne productietechnieken én met persoonlijke aandacht. Voor jou; Gebrand op smaak!

De kwestie

In opdracht van Ongewoon het technisch realiseren van een overtuigende informerende website waarin de sfeer van het bedrijf goed naar voren komt. Een website die past bij de unique selling point van het bedrijf. Wat bij de tijd van nu hoort en tegelijkertijd tijdloos is. Kortom de vraag voor een compleet nieuwe website passend bij de organisatie.

Onze uitwerking

De website bevat veel beelden en content, echter is goed nagedacht over de positie en zijn weergave. De bezoeker blijft geboeid en de website heeft een overtuigende werking. Technisch sterk en geoptimaliseerd voor de online vindbaarheid. Een website responsive voor elk device die doet wat hij moet doen.

Websites

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens tenhavekoffie

Juiste weergave van content

Doordat de content op de juiste manier wordt weergegeven, krijgt de bezoeker een goede ingeving van het bedrijf. De website bestaat uit veel afbeeldingen die de sfeer van het bedrijf goed in beeld brengen. Je krijgt veel informatie over het proces waarin Ten Have is gespecialiseerd. Door de variatie van de verschillende blokken, blijft het interessant om ernaar te kijken.

Er wordt onder andere in het kort uitgelegd hoe je zelf een koffiemelange kan laten maken. Dit wordt uitgelegd met behulp van subtiele afbeeldingen en korte stukken tekst.

IMac tenhavekoffie

Proefpakketten aanvragen

Ten Have Koffie heeft een ruime keuze in smaken. Speciaal voor hun zakelijke klanten hebben ze een tweetal proefpakketten samengesteld. Je kunt een proefpakket eenvoudig aanvragen via het bestelformulier. Wanneer je het formulier ingevuld hebt dan ontvang je een bevestigingsmail met daarin de nodige informatie.

Macbook tenhavekoffie
screens tenhavekoffie

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid

Natuurlijk is er rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van de website. De bezoeker krijgt een overzichtelijk navigatiemenu te zien zodat er met alle gemak door alle pagina’s kan worden genavigeerd. Tevens hebben we gedacht aan de snelheid, alle afbeeldingen en stukken code zijn geoptimaliseerd om de laadtijd zo laag mogelijk te houden.

Benieuwd hoe de techniek van deze website in elkaar zit? Neem dan gerust contact op, we kunnen dan kijken wat wij voor u kunnen doen.

Bekijk deze website

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn