Waarom werken bij Qlic


Waarom je bij Qlic wil werken

Werken bij Qlic is uitdagend en leuk. Je werkt dagelijks samen met andere ervaren back-end en front-end developers. Samen zorgen jullie voor meer dan tevreden klanten. Er is een flexibele/informele werksfeer met veel leuke activiteiten en borrels.

test
test

De ideale plek met je Mac

Bij Qlic ontvangt iedereen een eigen Macbook Pro (mag mee naar huis), je mag de Macbook zelf inrichten en de programma’s gebruiken die voor jou het beste werken. Als je aankomt op het werk druk je slechts de stekker erin en je krijgt er twee extra beeldschermen bij.

Investeren in je toekomst

Qlic is een bedrijf dat wil groeien. Om dat voor elkaar te krijgen moeten de medewerkers ook de mogelijkheid krijgen om te groeien. Zo biedt Qlic opleidingsmogelijkheden en zijn er mogelijkheden om naar conferenties te gaan zoals Laracon!

test
test

Ga jij de uitdaging aan?

De meesten bij ons houden wel van een spelletje. Om die reden is er een gameroom ingericht. Durf jij het aan om je collega’s in te maken meteen potje Rocket League of smash je collega’s aan de kant aan de pingpong tafel? Als er een nerfgun op je gericht wordt is het tijd om te bukken! Al met al volop fun en uitdagingen.

Meer dan alleen werk

Naast werken met de nieuwste technologieën en het bouwen aan mooie projecten is er volop ruimte voor plezier en zelfontwikkeling. Wat hier boven beschreven staat is nog lang niet alles. We lunchen iedere dag met een onbeperkt aantal tosti’s en het is mogelijk om een auto van de zaak te krijgen die je ook privé mag rijden. Dit is allemaal nog lang niet alles. Bekijk snel onze vacatures, solliciteer en kom langs op gesprek, zodat we je nog verder kunnen enthousiasmeren om te komen werken voor Qlic!

Bekijk vacatures

test