Maatwerk CMS Website

Wanneer je niet vast wil zitten aan beperkingen, controle wil hebben over functionaliteiten, zelf wil kunnen bepalen waar welke knop staat en hoe de gebruikersomgeving van jouw CMS eruit ziet, dan kom je uit op een op CMS op maat.

Een CMS is de beheeromgeving achter een website waarmee het beheren van de website eenvoudig wordt gemaakt. Een goed CMS zorgt ervoor dat de beheerder geen kennis nodig heeft van HTML om de website te beheren. Een aantal bekende CMS systemen zijn: Wordpress, Drupal en Magento.

Een custom CMS is een CMS dat specifiek naar de wensen en benodigdheden van jouw organisatie wordt ontwikkelt en daardoor ook zo min mogelijk afleiding bevat voor de beheerder. Omdat een CMS op maat geen gebruik maakt van bestaande plugins of modules werkt het systeem vaak sneller. Het systeem bevat immers alleen de toepassingen waar jij echt iets aan hebt.

Ik wil graag een CMS op maat

Waarom een CMS op maat?

Een custom CMS maakt het voor de beheerder eenvoudiger om aanpassingen te verrichten en zorgt ervoor dat de website optimaal zal draaien. Waarom zou jij moeten kiezen voor een custom CMS van Qlic?

  • Modules worden op maat gemaakt en bevatten precies die functies die jij zo goed kunt gebruiken.
  • Jouw websites worden sneller geladen door de browser en ook Google zal merken dat de website sneller is. Dit komt ten goede van de organische vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van jouw website.
  • Omdat het CMS eenvoudig beheert kan worden, kan het werk intern worden overgenomen in geval van afwezigheid van de beheerder.
  • Een CMS op maat bevat geen overbodige plugins zoals Wordpress of andere open source content management systemen.

Wij helpen je graag verder

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Ook helpen wij je graag bij het inventariseren van een passend CMS, laten we je de verschillen in systemen zien en helpen we je bij het maken van een keuze. Bel gerust, dan maken we een afspraak en bespreken we onder het genot van een kop koffie de opties.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijbehorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerende, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Een ontwerp wordt in deze fase omgezet in een code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden, is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer