Maatwerk website

Heb je een goed idee voor een website of platform, maar kun je geen template vinden dat aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften? Wil je uniek zijn en iets creëren wat volledig vorm te geven is naar eigen inzicht? Denk je een website te kunnen laten ontwikkelen die anders is dan al je concurrenten?

Een maatwerk website – ook wel custom website genoemd – biedt vele mogelijkheden omtrent het toevoegen van functionaliteiten waarbij je niet beperkt wordt door de (on)mogelijkheden van content managementsystemen zoals Wordpress en Magento. Ons team zet graag de mogelijkheden voor je op een rij. Bekijk onze cases en zie voorbeelden van een website op maat die wij gemaakt hebben voor onze klanten. Vul ons contactformulier in en laat ons team contact met je opnemen en wellicht kunnen we een afspraak inplannen om te sparren. Qlic denkt met je mee!

Maatwerk website

Heb je liever een maatwerkwebsite?

Waarom maatwerk?

Hoewel een maatwerk website gemiddeld duurder in aanschaf is dan een website op basis van een bestaand template, heeft het laten ontwikkelen van een website op maat wel meerdere voordelen.

  • Unieke website met een design dat perfect aansluit bij jouw organisatie en zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie
  • Functionaliteit die aansluiten bij de manier waarop jij wilt dat de website werkt
  • Snelle laadtijden door het ontbreken van overbodige functionaliteiten
  • Meer geschikt om mee te groeien met jouw organisatie
  • Eenvoudiger uitbreiden met een eigen CMS of CRM systeem

Hierdoor is een custom website op langere termijn in veel gevallen een betere en efficiëntere investering.

Hoe maken wij maatwerkwebsites?

Met specialisten op elk vakgebied binnen de online wereld heeft Qlic een veelzijdigheid aan kennis in huis om websites op maat te realiseren.

Ontwerpers, front-end, back-end, SEO-specialisme, marketing en communicatie: wij hebben het in ons team. Bekijk onze cases, laat je inspireren en informeren door ons afgeronde werk.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijhorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerende, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Het ontwerp wordt in deze fase omgezet in een code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden, is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een contentmanagementsysteem, een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer