Rateringisolaties

De klant

Isoleren is maatwerk. Dit uitgangspunt zorgt ervoor dat Ratering Isolaties voor ieder project een specifieke aanpak heeft. Van het isoleren van spouwmuren, vloeren en daken tot aan Gespecialiseerd in speciale soorten isolatiematerialen. Door jarenlange ervaring weten ze met deze materialen spouwmuren, vloeren en daken te isoleren

De kwestie

De oude website was aan vervanging toe. De website voldeed niet meer aan de eisen des tijds en qua techniek kon er een hoop winst worden behaald. Daarnaast was de website niet goed vindbaar en mocht er qua ontwerp het een en ander worden vernieuwd.

Onze uitwerking

Een nieuw ontwerp, nagedacht over de look en feel. De juiste uitstraling en gevoel voor de klant. Techniek op de achtergrond wat met de tijd mee kan en tegelijk met het bedrijf kan meegroeien. Ook is er nagedacht over online vindbaarheid en is de website gekoppeld aan het eigen systeem.

WebsitesApplicatiesKoppelingen

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens Smulderstextiel

Informeren middels een calculator

Ratering wil graag de bezoeker zo goed mogelijk informeren. Transparantie in kosten en materalen is enorm van belang in deze sector. Daarom hebben wij een calculator gemaakt voor Ratering Isolaties.

Deze calculator zorgt er voor dat men direct weet wat de installatie gaat kosten, waarna ze een offerte op maat aan kunnen vragen. Deze berekening neemt de materialen, de soort isolatie en het aantal vierkante meters mee om tot een prijs te komen. Dit wordt allemaal gebaseerd op gegevens van recent uitgevoerde opdrachten.

Iphone Rateringisolaties
Macbook Rateringisolaties

Een automatisch proces

Wanneer de berekening is voltooid krijgt de klant de optie om direct een offerte aan te vragen. De gegevens die hier worden ingevuld worden verzonden naar Ratering Isolaties, maar er is ook een koppeling gemaakt naar hun maatwerk CRM systeem. Dit zorgt er voor dat de offerte-aanvragen niet alleen naar Ratering wordt gestuurd maar ook direct in hun systeem zichtbaar is. Dat maakt het inplannen en verwerken van de offerte vele malen eenvoudiger en zorgt er voor dat er geen handmatige handeling meer nodig is. Kortom, de website maakt het werk eenvoudiger en overzichtelijker!

Macbook Rateringisolaties

het projecten platform

Andere leuke features op Ratering Isolaties is bijvoorbeeld het platform voor de projecten. Hieraan kunnen de medewerkers van Ratering projecten op plaatsen met een omschrijving en meerdere afbeeldingen die een goede indruk geven over de isolaties die Ratering aflevert! Daarnaast zijn er bijvoorbeeld veel gestelde vragen die allemaal netjes in een overzicht staan. Maar deze veel gestelde vragen worden ook afzonderlijk van elkaar geïndexeerd! Dat zorgt dus voor extra bereik binnen de zoekmachine!

Bekijk deze website

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn