Werkzaamheden

Wij vinden dat een website om de bezoeker draait en denken hier dan ook graag over mee. Samen met onze klanten ontwikkelen we projecten die gericht zijn op de markt waarin zij actief zijn.

Websites

Qlic maakt resultaatgerichte websites: websites die doen wat ze moeten doen. Denk daarbij aan het genereren van meer leads of het makkelijk vindbaar maken van informatie. Daarbij maken wij gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit en de nieuwste technieken waardoor je website goed vindbaar is en er ook nog eens gelikt uitziet.

Lees verder

Maatwerkapplicaties

Van een simpele betaalmodule tot een compleet op maat gemaakte software. Qlic bouwt webbased-oplossingen zoals CRM-pakketten, ERP-systemen, urenregistratiemodules, facturatieoplossingen en klantenportalen. Wij koppelen met tientallen partijen en boekhoudpakketten. Bij maatwerkoplossingen is the sky the limit. Wij denken graag mee over toepassingen binnen jouw organisatie.

Lees verder

Vindbaarheid

Niet goed vindbaar in zoekmachines? Qlic helpt! Door de jarenlange ervaring van onze online marketeers durven wij te stellen dat we weten op welke manier wij organisaties kunnen helpen met het behalen van hun online doelstellingen. Wij helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online advertising (SEA).

Lees verder

Meer weten over onze werkzaamheden?