Analyse en advies

Wanneer de fase van rapporteren naar aanleiding van de resultaten die zijn verkregen door de tools is afgerond. zullen wij de resultaten gaan analyseren en waar nodig doen we extra onderzoek. Ons team neemt de tijd om met een advies te komen. Het kan zijn dat dit met een simpele aanpassing te realiseren is en soms schrijven we een heel online marketing advies plan voor je organisatie. Wat je budget ook mag zijn, we doen ons best om de beste resultaten te behalen.

Je website laten analyseren?

Advies voor de vindbaarheid van mijn website

Er zijn veel mogelijkheden voor het beter vindbaar maken van je website. Qlic helpt je graag bij het in kaart brengen van je huidige resultaten. Wil je graag weten hoe je eigen website ervoor staat? Laat ons dan contact met je opnemen. We staan je graag te woord en wellicht kunnen we uiteindelijk je website beter vindbaar maken.

Zoekmachine optimalisatie

Je hebt een website en deze staat nu een aantal weken online. Je gevoel zegt dat je website niet gevonden wordt. Google Analytics bevestigd dit, er is weinig verkeer (d.w.z. bezoekers) richting je website en wanneer bezoekers je website hebben gevonden weten ze niet hoe snel ze er weer vandaan moeten.

Lees meer

Zoekmachine adverteren

Wanneer je een SEO traject hebt ondergaan en je zeker weet dat je website technisch klopt en qua content staat. Kun je gaan nadenken over SEA. Gericht adverteren om zichtbaar te worden binnen je doelgroep. Adverteren via gerichte zoektermen met een vooraf bepaald budget. Waar SEO gericht is op organische resultaten gaat SEA verder met gerichte advertenties.

Lees meer

Rapportage & Tools

Je hebt een website en wilt weten hoe het ervoor staat. Je wilt weten hoeveel bezoekers je pagina’s halen en hoe lang mensen op de website verblijven. Ook ben je benieuwd naar de conversie en wil je achterhalen of je website leads genereert.

Lees meer

Analyse & Advies

Wanneer de fase van rapporteren naar aanleiding van de resultaten die zijn verkregen door de tools is afgerond., zullen wij de resultaten gaan analyseren en waar nodig doen we extra onderzoek. Ons team neemt de tijd om met een advies te komen.

Lees meer