Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je hebt een website en deze staat nu een aantal weken online. Je gevoel zegt dat je website niet gevonden wordt. Google Analytics bevestigd dit, er is weinig verkeer (d.w.z. bezoekers) richting je website en wanneer bezoekers je website hebben gevonden weten ze niet hoe snel ze er weer vandaan moeten.

Wil je ook beter online vindbaar zijn?

Online vindbaar zijn

Ongeveer 62% van de Nederlandse internetters start een online zoektocht in een zoekmachine. Hiervan is Google, met 95%, de meest gebruikte. Vindbaarheid in Google is daardoor één van de belangrijkste aspecten voor het online verkeer richting je website. Met SEO heb je hier deels controle over.

SEO factoren

  • Techniek
  • Content optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Sociale Media

Controle

Wanneer je website online staat is het raadzaam hem goed na te laten kijken. Wij helpen je hier graag bij door een SEO Check uit te voeren.

SEO Check

Wat zijn SEO factoren?

Wanneer we een SEO traject ingaan gaan, bekijken we je website. We doen testen en gaan kijken naar huidige resultaten. We stellen een rapport op en aan de hand van alle resultaten samen maken we een plan. Wanneer we een website/webshop voor je ontwikkelen kun je ervoor kiezen om gelijk een SEO traject in te gaan. Wanneer de website dan gebouwd wordt, kunnen we gelijk de nodige aanpassingen doorvoeren ten behoeve van de vindbaarheid.

Bij SEO draait het om kwaliteit, de trucjes van vroeger om zoekresultaten te manipuleren werken steeds minder. In de huidige tijd draait het om inhoud en relevantie. Een professioneel ogende website die zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de bezoeker. Een oprechte website die een bepaald gevoel bij de doelgroep los maakt. Bezoekers willen echt iets hebben aan je website, het moet iets toevoegen. Dit komt ook door de gedachtegang van SEO, bezoekers hebben namelijk gericht gezocht. Mensen zoeken informatie, komen op een website terecht die ze van de juiste informatie voorziet en wekt daarmee vertrouwen. De website is zo geoptimaliseerd dat de bezoeker deze op elk device kan bekijken.

De voordelen van SEO

  • Gericht
  • Mensen zoeken zelf en zijn daardoor gemotiveerd
  • Webpagina’s zijn geoptimaliseerd en daardoor 24/7 beschikbaar
  • Mensen die gericht zoeken willen actie ondernemen. Dit wil zeggen, ze willen iets hebben dus kopen.
  • Alles is meetbaar.

Search Engine Optimization of in het Nederlands Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van online marketing. Het zijn vele activiteiten samen die ervoor zorgen dat je website beter gaat scoren in de organische zoekmachine resultaten van Google. Met SEO vergroot je de vindbaarheid en zorg je ervoor dat Google je website hoger beoordeeld (Indexeert). Qlic kan je hierin begeleiden.

Mocht je na het lezen van deze informatie vragen hebben, wil je de mogelijkheden voor je website bespreken, vul ons contactformulier in en een van ons zal zo gauw mogelijk contact met je opnemen.

Zoekmachine optimalisatie

Je hebt een website en deze staat nu een aantal weken online. Je gevoel zegt dat je website niet gevonden wordt. Google Analytics bevestigd dit, er is weinig verkeer (d.w.z. bezoekers) richting je website en wanneer bezoekers je website hebben gevonden weten ze niet hoe snel ze er weer vandaan moeten.

Lees meer

Zoekmachine adverteren

Wanneer je een SEO traject hebt ondergaan en je zeker weet dat je website technisch klopt en qua content staat. Kun je gaan nadenken over SEA. Gericht adverteren om zichtbaar te worden binnen je doelgroep. Adverteren via gerichte zoektermen met een vooraf bepaald budget. Waar SEO gericht is op organische resultaten gaat SEA verder met gerichte advertenties.

Lees meer

Rapportage & Tools

Je hebt een website en wilt weten hoe het ervoor staat. Je wilt weten hoeveel bezoekers je pagina’s halen en hoe lang mensen op de website verblijven. Ook ben je benieuwd naar de conversie en wil je achterhalen of je website leads genereert.

Lees meer

Analyse & Advies

Wanneer de fase van rapporteren naar aanleiding van de resultaten die zijn verkregen door de tools is afgerond., zullen wij de resultaten gaan analyseren en waar nodig doen we extra onderzoek. Ons team neemt de tijd om met een advies te komen.

Lees meer