screenshot-smulderstextiel.jpg
screenshot-zorgpleinsalland.jpg
screenshot-ongewoon.jpg
screenshot-pacton.jpg

Resultaatgerichte websites

Wanneer je een website bezoekt voel je gelijk of het je aanspreekt of niet. Bezoekers besluiten binnen enkele seconden of ze op de juiste website zitten en of de pagina overtuigt.

Qlic maakt resultaatgerichte websites en webshops. Ons team zorgt ervoor dat je website de basis vormt voor de online communicatie van je bedrijf.

Een website op basis van een template?

Ik heb een idee voor een website, deze wil ik op maat laten maken.

De basis

Qlic websites zijn zo gemaakt dat ze een goede basis bevatten voor de online vindbaarheid.

Wanneer de website gebouwd wordt, zorgen wij ervoor dat er na aflevering een systeem aan verbonden is die voor jou het meest werkbaar is. Dit wil zeggen, een CMS waarin je eigenhandig je website kan beheren. Dit kan open source, closed of maatwerksoftware zijn. Hierin word je begeleid door één van onze specialisten.

Kortom, wij bouwen websites die doen wat ze moeten doen. Wij helpen je met het genereren van meer leads, het creëren van traffic of het simpelweg informeren van je bezoeker.

Wil je ook een resultaatgerichte website?

Hoe doen we dat?

Met specialisten op elk vakgebied binnen de online wereld hebben wij een veelzijdigheid in huis om websites van hoogwaardige kwaliteit te realiseren.

Ontwerpers, front-end, back-end, SEO-specialisme, marketing en communicatie: wij hebben het in ons team. Bekijk onze cases, laat je inspireren en informeren door ons afgeronde werk.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijbehorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerende, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Het ontwerp wordt in deze fase omgezet in een code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden, is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een contentmanagementsysteem, een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer

Onze ervaring met Qlic:

Qlic heeft ons uitstekend geholpen met onze website. Snelle en goede service en een site die goed werkt!

Marc Wessels / Scriptplus

Responsive, snel en altijd goed vindbaar

Een nieuwe website is veel meer dan een pagina met afbeeldingen en teksten. Het is vaak de eerste indruk die u uitdraagt aan potentiële klanten en bezoekers.

Portfolio