screenshot-smulderstextiel.jpg
screenshot-zorgpleinsalland.jpg
screenshot-ongewoon.jpg
screenshot-pacton.jpg

Resultaatgerichte websites

Wanneer je een website bezoekt voel je gelijk of het je aanspreekt of niet. Bezoekers besluiten binnen enkele seconden of ze op de juiste website zitten en of de pagina overtuigd.

Qlic maakt resultaatgerichte websites en webshops. Ons team zorgt ervoor dat je website de basis vormt voor de online communicatie van je bedrijf.

Een website op basis van een template?

Ik heb een idee voor een website, deze wil ik op maat laten maken.

De basis

Qlic websites zijn zo gemaakt dat ze een goede basis bevatten voor de online vindbaarheid.

Wanneer de website gebouwd wordt, zorgen wij ervoor dat er na aflevering een systeem aan hangt welke voor jou het meest werkbaar is. Dit wil zeggen, een CMS waarin je eigenhandig je website kan beheren. Dit kan open source, closed of maatwerk software zijn. Hierin wordt je begeleidt door één van onze specialisten.

Kortom, wij bouwen websites die doen wat ze moeten doen. Wij helpen je met het genereren van meer leads, het creëren van traffic of het simpelweg informeren van je bezoeker.

Wil je ook een resultaatgerichte website?

Hoe doen we dat?

Met specialisten op elk vakgebied binnen de online wereld hebben wij een veelzijdigheid in huis om kwaliteit websites te realiseren.

Ontwerpers, front end, back end, SEO specialisme, marketing en communicatie, wij hebben het in ons team. Bekijk onze cases, laat je inspireren en informeren door ons afgeronde werk.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijhorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachtte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerend, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Ontwerpen worden in deze fase omgezet in code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer

Qlic heeft exact vertaald wat wij van ons nieuwe website hadden verwacht. Maatwerk, makkelijke navigatie en een heldere website. Ook de begeleiding en service achteraf is top.

Silke Tödter / Pacton Trailers BV.

Responsive, snel en altijd goed vindbaar

Een nieuwe website is veel meer dan een pagina met afbeeldingen en teksten. Het is vaak de eerste indruk die u uitdraagt naar potentiële klanten en bezoekers.

Onze trots