Ontwerp

Het kan zijn dat het gaat om een upgrade van een bestaande website, het technisch vernieuwen van een webshop of dat er een compleet nieuwe website ontwikkeld moet worden. Een goede website begint met een sterk ontwerp en een sterk ontwerp begint met het inplannen van een gesprek.

Wat de startpositie ook is, wij starten vanuit een inventariserend gesprek. Hierin bespreken we wat je wensen zijn, zetten we de lijnen uit en brengen we in kaart wat je met je website of webshop wil bereiken.

Wireframes

Aan de hand van dit gesprek zullen we een wireframe maken. Een wireframe is eigenlijk niets anders dan een bouwtekening, een schematisch fundament voor de verschillende pagina’s van de website.

Om dit te maken is het dus van groot belang dat er goed wordt nagedacht over de functionaliteiten van je website. We kijken in deze fase uitsluitend naar de indeling en functies: wat moet hoe, waar, wanneer en waarom gebeuren.

Visuele vormgeving

Wanneer de wireframes klaar zijn zullen we het ontwerp verder uitbreiden. Het ontwerp wordt nu ook qua vormgeving visueel gemaakt. We gaan ons bezig houden met kleuren, afbeeldingen, lettertypes, vormen en de juiste sfeer.

Onze ontwerpen worden in Adobe Photoshop gemaakt. In deze fase houden we rekening met een huisstijl (indien aanwezig). Het is namelijk belangrijk dat een website naadloos aansluit op de andere media-uitingen van een organisatie.

Wanneer er nog geen huisstijl beschikbaar is kunnen wij een bijdrage leveren aan het beschikbaar maken van een online huisstijl.

Subpagina's

Het visuele ontwerp begint altijd met de homepage. Dit is de leidraad voor de overige pagina’s. Wanneer dit ontwerp klaar is zullen we deze met je bespreken. Wanneer het ontwerp wordt goedgekeurd zullen we verder gaan met het ontwerpen van subpagina’s. Op het moment dat alle ontwerpen afgerond zijn, zullen we verder gaan met de basing van je pagina. Bij basing wordt het ontwerp omgezet naar een werkende website.

Het ontwerptraject is een intensief traject. Het is belangrijk om alle wensen en doelen goed op papier te krijgen.

Omdat wij de lijnen op deze manier uitzetten, weten wij dat we websites afleveren die uniek zijn, aansluiten bij het bedrijf en de doelen behalen die er aan websites gesteld worden.

Met onze visie waarborgen we een kwaliteit die we garanderen.

Kortom, wij bouwen websites die doen wat ze moeten doen. Wij helpen je met het genereren van meer leads, het creëren van traffic of het simpelweg informeren van je bezoeker.

Toe aan een vernieuwend ontwerp of heb je een goed idee?

Wij helpen je graag verder.

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en brengen de mogelijke opties in kaart.

Is het beter om een bestaande website te upgraden of is het meer rendabel om een nieuwe website te laten ontwikkelen? Wij helpen je graag bij deze vraag.

Neem gerust contact met ons op, bel of mail voor het maken van een afspraak. Onder het genot van een kop koffie zullen we dan de opties bespreken.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijbehorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerende, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Het ontwerp wordt in deze fase omgezet in een code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden, is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een contentmanagementsysteem, een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer