Wij maken websites onderhouden makkelijk!

Qlic maakt graag gebruik van het CMS (Content Management Systeem) Made Simple. Dit CMS zorgt er voor dat wij uitgebreide programma’s kunnen installeren die vervolgens door de klant eenvoudig zijn aan te passen.

Dat het CMS zo makkelijk is aan te passen komt omdat het geen vaste ontwikkelaar kent. Iedereen die een steentje bij wil dragen kan dit doen. Dit zorgt er dat het CMS zeer goed getest is. Mede hierdoor ervaart u als gebruiker de eenvoud van het CMS.

Het CMS is in het eerste opzicht beperkt, doordat het de keuze is van de gebruiker wat wel en niet gebruikt kan worden, het is slechts een kwestie van aan en uit zetten. Echter moet na activatie de gehele functionaliteit nog wel worden ingericht. Vrijwel alles is mogelijk, van een simpele tekst pagina tot uitgebreidere FAQ pagina’s. Met dit CMS is niets te gek.

De eenvoud is de sleutel

Wij vinden het belangrijk om klanten met een eenvoudig systeem te laten werken waar weinig uitleg bij komt kijken. Dit zodat alleen al de website onderhouden geen taak op zich zelf word.

Het CMS beschikt ook een aantal standaard modules. Deze modules zorgen er voor dat het CMS tijdens de installatie automatisch al een aantal zaken regelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beveiliging. Als ontwikkelaar kun je alle modules plaatsen en inrichten zoals jezelf wilt.

Een beginner?

Wanneer u voor het eerst met dit CMS aan de slag gaat zijn wij er voor u om u door het CMS heen te leiden. Wij leiden elke klant door het CMS heen gebaseerd op de kennis van de klant. Wanneer er al eens eerder met een CMS is gewerkt zal dit natuurlijk minder intensief zijn dan wanneer u voor het eerst met een CMS systeem in aanraking komt.

Interesse?

Denkt u er over na om een nieuwe website te laten ontwikkelen, alleen weet u nog niet in welk CMS? Klop dan even bij ons aan, wij leiden u graag rond door het CMS en leggen u alle voordelen graag nog even persoonlijk uit.

Neem gerust contact op met Rienk Warners wanneer u vragen heeft, hij helpt u graag een handje verder!

 

Rienk Warners
Qlic

Terug naar overzicht