Qlic netwerkt tijdens de promotiedagen in het Martiniplaza

Qlic was aanwezig tijdens de promotiedagen in Groningen. Want hoe kun je beter netwerken dan tijdens een netwerkbeurs op nog geen 5 km vanaf je eigen kantoor?! Weken aan voorbereidingen gingen er aan vooraf. Niet alleen moesten we er aanwezig zijn, we hadden ook een stand te regelen. Daar kwam bij, we hebben een nieuwe huisstijl, dus dubbel zoveel werk.

Waarom staan we als Qlic op een beurs? Het antwoord is simpel; netwerken! Hoe verbreed je de eigen markt op een efficiënte manier, door te praten, aanwezig te zijn en te overtuigen. Hoe overtuigen wij dan? Door trots te zijn op het product wat we als bedrijf neerzetten. Wij als Qlic zijn trots, trots op wat we kunnen en doen. Voor ons redenen genoeg om nog meer bekendheid te willen genereren onder ondernemend (noord) Nederland.

Wij zijn ervan overtuigd dat je de beste contacten krijgt wanneer je iemand de hand kunt geven, wanneer je een gesprek kunt voeren die ontstaat door wederzijdse belangen. Tijdens de promotiedagen hebben wij onze stand zo ingericht dat het duidelijk wordt wat we doen. De stand is toegankelijk en open ingericht. We wilden een enthousiaste sfeer neerzetten waaruit blijkt dat we geloven in datgene wat wij doen. Een vraag die veel voorbij kwam tijdens deze twee dagen was; “Waarom Qlic, waarin onderscheiden jullie je?” Een vraag die wij maar wat graag beantwoorden.

Wat vinden wij de voordelen van een beurs?

Wij zijn ervan overtuigd dat de mensen die aanwezig zijn op een beurs dezelfde intentie hebben. Er hangt een goede sfeer en mensen zijn in de juiste stemming om contacten te leggen. Heel anders dan bij koude acquisitie. De personen die hier rondlopen zijn voorbereid, weten waarvoor ze komen en bovenal zijn ze geïnteresseerd. Er is ruimte voor gelijkwaardige communicatie, er zijn volop kansen om met potentiele klanten in contact te komen. Je kunt collega’s uit hetzelfde werkveld treffen en trends uitwisselen. De lijnen zijn kort en daardoor bestaat de mogelijkheid om met een gesprekspartner in contact te komen die je anders misschien nooit had bereikt.

Het lijkt ons leuk om jullie te ontmoeten tijdens een netwerkbijeenkomst of bijvoorbeeld tijdens de promotiedagen van 2017!

 

Sharyssa Menzen
Qlic

Terug naar overzicht