Voortaan werken wij vanuit Groningen!

Officieel per 1 december a.s., het ging echter wat sneller dan gepland. Ondertussen werken wij alweer ruim twee weken vanuit ons nieuwe pand in Groningen. We zijn tegenwoordig gevestigd aan de Bornholmstraat 82, dit is een goed te bereiken industriegebied aan de rand van de stad.

De nieuwe ruimte is groot, modern en open opgezet. Onze collega’s werken vanuit een frisse overzichtelijke ruimte waardoor samenwerking nog beter mogelijk is, tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid om twee aspecten van het werk te scheiden, de front end en back end kant. Samen zitten en toch apart werken. Verder beschikken we over drie ruime kantoren en een erg grote vergaderzaal. Wat het meeste opvalt in het nieuwe pand is de hoeveelheid aan licht, er is op een hele goede manier gespeeld met ramen, zowel naar buiten toe als in de ruimte zelf.

Wat niet onopgemerkt kan blijven is de vernieuwing van onze huisstijl. In het nieuwe pand zijn de kleuren doorgevoerd in bijvoorbeeld de muren en de vloer. Daarnaast vind je her en der grote sfeerbeelden aan de muren, welke ook weer terug te vinden zijn op de website. Hierover in een volgende blog meer!

Kortom de verhuizing is een stap in onze toekomst. Ben je nieuwsgierig naar het resultaat? Op donderdag 8 december zullen wij ons pand feestelijk gaan openen.

Voor meer informatie: www.qlic.nl/opening

 

Sharyssa Menzen
Qlic

Terug naar overzicht