Bouwen aan je toekomst is investeren in goed personeel

Een oude bekende keert terug in het team. Afgelopen maandag stond hij ineens bij ons in het kantoor, Jasper Mulder. Sinds deze week is hij een voltallig personeelslid van Qlic. Een serieuze en welkome aanvulling voor ons front-end team. Hij zal vier dagen bij ons op kantoor zijn en op de vijfde dag zichzelf ontwikkelen tijdens zijn deeltijd HBO studie Informatica aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Jasper mooi dat je weer terug bent, we wensen je veel succes!

Hij is niet de enige nieuwe aanwinst voor ons team. De afgelopen weken zijn er vier stagiaires van start gegaan en volgende week zal hier nummer vijf aan worden toegevoegd. Daniel, Charlotte, Daniel, Ronald en vanaf volgende week Cullan. We stellen ze graag even voor!

Daniel Suiding

Back End Developer

Hij zal zich bezig gaan houden met het verbeteren en uitbreiden van een complex CRM systeem. Hierin speelt communicatie tussen hem en de gebruiker een belangrijke rol. Daarnaast drinkt hij onze koffie op.

Charlotte Valk

Marketing

De laatste stage van haar opleiding marketing, zal Charlotte bij Qlic gaan uitvoeren. Een jonge gemotiveerde dame die precies weet wat ze wil. Ondertussen is ze gestart met het in kaart brengen van optimalisatie kansen voor een nieuwe klant.

Daniel Slobben

Back End Developer

Een hard werkende student die graag de mogelijkheden tot het leren van nieuwe dingen aangrijpt. Een developer met passie voor het vak.

Ronald van der Weide

Front End Developer

Deze nuchtere noordeling afkomstig uit het verre Klazienaveen komt bij ons ervaring op doen op het gebied van front-end. Iemand die hard werkt en graag leert. Momenteel ondersteunt hij onze collega’s in verschillende projecten.

Cullan Smith

Back End Developer

Een oude bekende voor Qlic. Cullan heeft als eens eerder stage bij ons gelopen, dit is hem blijkbaar goed bevallen want vanaf volgende week zal hij ons team opnieuw komen versterken, ditmaal voor zijn eindstage.

 

Sharyssa Menzen
Qlic

Terug naar overzicht