Waarom werken bij Qlic

Je hebt een prima baan, leuke collega’s en je bent tevreden bij je huidige werkgever. Toch ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer in de arbeidsmarkt te vinden is. Het is niet voor niets een goed moment om even om je heen te kijken. In het tweede kwartaal van 2018 steeg het aantal vacatures per 1000 werknemers van 29 naar 31. Genoeg keus zou je zeggen!

Als je dan de overstap gaat maken, dan naar een werkplek die leuker is dan je huidige. Wat maakt Qlic als werkplek leuker dan alle andere? Genoeg redenen om op te noemen, maar waarschijnlijk vind jij deze drie ook belangrijk;

Ontwikkeling en doorgroeien

Vind jij het ook belangrijk om je kennis door te blijven ontwikkelen? Een training of opleiding zou daarom interessant voor je zijn. Bijvoorbeeld; Jasper volgt op dit moment de deeltijdopleiding HBO ICT. Of je kan er voor kiezen om je persoonlijk te ontwikkelen.

Bij Qlic krijg je veel vrijheid op het gebied van technieken en oplossingen. Door met je collega’s te sparren over oplossingen als je vastloopt, ontwikkel je snel. De diverse maatwerkprojecten zorgen elke keer weer voor voldoende uitdaging. Zo kun je ook groeien van junior naar medior tot senior developer.

Werksfeer

Naast het harde werken, wordt er meer dan voldoende gelachen. Het team bestaat uit jonge, enthousiaste developers, die elke dag samen lunchen en op vrijdag uitkijken naar de vrijdagmiddagborrel (of samen gamen). Naast dit ‘standaard’ gezelligheid worden er vaak uitjes georganiseerd; een avondje karten, een borrel en/of hapje eten of een kwartaal sessie in de skybox bij FC Groningen.

Vrijheid/flexibiliteit

Je harde werken wordt o.a. beloond met veel vrijheid; je kan zelf bepalen welke technieken je gaat gebruiken om het project effectief/snel te ontwikkelen. Hierbij heb je zelf verantwoordelijkheid voor het project maar ook gelijk ontwikkelingsmogelijkheden. Een samenwerking moet werken van twee kanten; maar als dat zo is, dan werken wij bij Qlic het liefst langdurig samen. Om je dat gevoel te geven, bieden wij je dan graag een contract aan voor onbepaalde tijd. Ook is het mogelijk om te discussiëren over de werktijden, want daar is Qlic flexibel in.

Nieuwsgierig wat Qlic jou kan bieden als PHP developer? Ontdek het nu!

 


Qlic

Terug naar overzicht