Qlic wint FD Gazellen award!

Qlic is uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en heeft daarmee de FD Gazellen award 2019 gewonnen!

We zijn enorm trots dat we deze award hebben binnen gesleept. Met zijn allen hebben we hier de afgelopen jaren hard voor gewerkt. Bij Qlic zijn we allemaal ontzettend gedreven door groei. Dat dit nu zijn vruchten afwerpt is natuurlijk een fantastische blijk van erkenning.” Aldus directeur van Qlic, Marijn Poelman.

Wat zijn de FD Gazellen?

De FD Gazellen awards worden ieder jaar uitgereikt aan organisaties die een omzetgroei van tenminste 20% hebben gerealiseerd in de voorgaande drie jaren. Daarnaast dient de organisatie financieel gezond en winstgevend te zijn om in aanmerking te komen voor de award.

Over Qlic

Qlic helpt bedrijven groeien door software op maat te ontwikkelen. Dit doen we, omdat we geloven dat duurzaam groeien gepaard gaat met software die naadloos aansluit op processen, zodat er efficiënter gewerkt kan worden, met beter inzicht en blije medewerkers als gevolg.

Qlic is niet enkel een software bedrijf, maar tevens partner in groei. Doordat we vele groeibedrijven hebben mogen helpen met onze software oplossingen en zelf ook een groeibedrijf zijn, weten we maar al te goed wat de uitdagingen zijn waar groeibedrijven tegen aan lopen.

Wij helpen u graag!

We denken ook graag met u mee over hoe uw organisatie meer groei kan realiseren door gebruik te maken van software op maat. Meer weten? Neem contact op via ons contactformulier of via ons telefoonnummer 088-0123928

 

Wouter Stienstra
Qlic

Terug naar overzicht