8 redenen waarom jij wilt werken als developer bij Qlic

Als developer zit je waarschijnlijk niet om werk verlegen. Er zijn volop vacatures beschikbaar en je wordt meerdere malen per week benaderd door recruiters. Bij je huidige werkgever zit je goed. Je weet wat er van je wordt verwacht en je hebt het naar je zin. Toch kan het leuk zijn om ook eens ergens anders te kijken. Hieronder lees je 8 redenen waarom jij wilt werken bij Qlic.

1. Goed salaris

Laten we er niet om heen draaien. Iedereen heeft rekeningen om te betalen en je boodschappen kun je niet afrekenen met flexibele werktijden en doorgroeimogelijkheden. Bij Qlic bieden we je een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring. Je salaris groeit naarmate jij groeit.

2. Ontwikkel- en trainingsmogelijkheden

Een leven lang leren, dat is waar we bij Qlic in geloven. Je hoeft niet alles te weten en overal goed in te zijn. We vinden het belangrijk dat je over de juiste mindset beschikt en graag wil leren. In overleg kan er veel bij Qlic. Zo zijn er collega's die op kosten van de zaak een studie volgen, kunnen developers hun Laravel certificaat behalen en bezoeken we jaarlijks leuke en educatieve evenementen zoals een paar dagen Laracon. Daarbij houden we ook geregeld pizza sessies om kennis met elkaar te delen. Deze zijn ook voor externen te bezoeken. Benieuwd? Kijk dan hier!


3. Flexibele werktijden

Ben je geen vroege vogel, dan gaan wij ook niet proberen een van je te maken. Bij Qlic starten we tussen 8 en 10 en gaan we naar huis tussen half 5 en half 7. Je bent vrij om voor jezelf te bepalen wat het beste bij jou past.

4. Je input wordt gewaardeerd

Ieder kwartaal vergaderen we met z’n allen over onze doelen voor het komende kwartaal. De doelen worden niet van bovenaf opgelegd, maar bepalen we samen. Heb jij een idee hoe we onze processen kunnen verbeteren, het werk leuker kunnen maken of onze klanten beter kunnen helpen? Dan krijg je de ruimte om met je idee aan de slag te gaan.

5. Werken met recente technieken

De technieken anno 2020 volgen elkaar in een rap tempo op. Deze ontwikkelingen zijn dan ook vaak het gesprek van de dag tijdens de lunch. Innovatie is een continu proces binnen Qlic en we houden onze ogen hier altijd open voor.

6. Macbook Pro, iPhone en auto van de zaak

Goed je werk kun je alleen doen met goed gereedschap. Bij Qlic werk je op een nieuwe Macbook Pro. Heb je veel contact met klanten, dan krijg je er ook nog een iPhone bij. Woon je niet in de stad of heb je het gewoon niet zo op fietsen, dan kunnen we kijken of Qlic een leaseauto voor je kan regelen. Qlic betaalt je wegenbelasting, je autoverzekering en je krijgt een tankpas (ook voor privé gebruik).7. Game room

Loop je vast tijdens het bug fixen of wil je om een andere reden je hoofd even leegmaken? Bij Qlic hebben we een Gameroom waar jij samen met je collega’s een potje kunt tafeltennissen, tafelvoetballen, darten of spelen op de Playstation. Daarnaast hebben we ook een heuse flightsimulator. Momenteel draait daar nog flight simulator 2004 op, maar deze gaan we samen ombouwen, zodat flight simulator 2020 erop gespeeld kan worden.8. Leuke uitjes

Bij Qlic vinden we het leuk om ook activiteiten samen te doen die niet direct werk gerelateerd zijn. Zo zijn we afgelopen jaar met aanhang een weekend naar de Vrienden van Amstel Live gegaan, hebben we een golfclinic gevolgd, hebben we een heuze drumles gehad en gaan we regelmatig met elkaar een hapje eten en drinken.

Ben jij overtuigd van hoe leuk het is om bij Qlic te werken? Laat het ons dan weten door te solliciteren op één van onze vacatures!

 

Wouter Stienstra
Qlic

Terug naar overzicht