Poelman Automatisering wordt Qlic

Na 7 jaren ondernemen heb ik de stap gezet. Vanaf 1 januari 2013 heb ik het binnen mijn internet bedrijf niet meer alleen voor het zeggen maar verwelkom ik mijn nieuwe compagnon Kristiaan Krol. Mijn internet bedrijf? Ik bedoel natuurlijk ons bedrijf.

Kristiaan Krol heeft veel ervaring op het gebied van project management en interne sturing. De laatste maanden merkte ik dat het steeds lastiger werd alle projecten in goede banen te leiden. Ook had ik behoefte aan een partner om mee te sparren. Twee weten meer dan één!

Toch zal de nieuwe situatie voor mij wel even wennen zijn. Ik kan zeker nog zelf knopen doorhakken of beslissingen nemen, maar heb nog wel een topper om rekening mee te houden.

Waarom dan een nieuwe naam? Dat is wel zo fair. Een frisse heldere kijk op de toekomst, dus ook een heldere frisse naam die niets te maken heeft met mijn achternaam. Tot slot gaan wij natuurlijk voor de "Qlic" met onze klanten.

Belangrijke zaken en weetjes

Juridische zaken

Vanaf 1 januari hebben wij een nieuwe nummer bij de Kamer van Koophandel en de belastingdienst. Ook zijn de Algemene Voorwaarden veranderd.

Bank zaken

Ook beschikken wij vanaf 1 januari over een nieuw rekeningnummer bij de Rabobank.

Huisstijl

Een nieuwe naam, een nieuwe style en een nieuwe website!

Lopende contracten

Qlic neemt alle lopende contracten van Poelman Automatisering over. U ontvangt voortaan dus uw periodieke factuur van Qlic B.V.

Server

Alle webservers van Poelman Automatisering gaan mee naar Qlic. Wat dat betreft verandert er dus niets.

Contact gegevens

Wij zijn vanaf heden te bereiken op het nieuwe telefoonnummer 088-0123900.

 

Marijn Poelman
Qlic

Terug naar overzicht