Een ERP-systeem op maat: Qlic realiseert het!

Wil jij de winst van je organisatie vergroten door je bedrijfsprocessen te optimaliseren en je kosten te reduceren? Qlic bouwt op modulaire wijze ERP-systemen op maat, zodat jouw ERP-systeem volledig aansluit op de wensen, doelen en werkwijzen van je organisatie.

Werk én geld besparen?

Waarom jouw ERP-systeem laten ontwikkelen bij Qlic?

Veel ondernemers werken in eerste instantie met Excel of een soortgelijk programma. Hierin verwerken zij diverse aspecten met betrekking tot de bedrijfsvoering en omzet. De problemen waarop een groot deel van de ondernemers echter stuit is verlies van data, bijvoorbeeld doordat meerdere werknemers op hetzelfde moment gegevens in Excel rapporteren. De tijd die een ondernemer dan kwijt is aan het repareren van het bestand had hij uiteraard liever besteed aan zijn core business. Een bij Qlic op maat gemaakt ERP-systeem voorkomt deze problemen. Personeel kan efficiënter worden ingezet doordat tijdrovende taken geautomatiseerd zijn. Meerdere werknemers kunnen tegelijkertijd het systeem raadplegen. Je hebt in één oogopslag zicht op de huidige (financiële) status van je bedrijf. Je kunt het systeem diverse analyses laten uitvoeren op basis waarvan jij beslissingen kan maken over je bedrijfsvoering. Maar dat is zeker niet alles. Elk door Qlic ontworpen ERP-systeem is anders, simpelweg omdat de behoeften van geen enkele organisatie hetzelfde zijn. Ook jouw organisatie kan de beschikking krijgen over een eigen, op maat gemaakt, ERP-systeem.

Qlic heeft back-enddevelopers in dienst met jarenlange ervaring in het maken van ERP-systemen, die ontwikkeld worden in PHP door middel van het framework Laravel. Wij werken volgens de scrummethode, wat inhoudt dat jij als klant continu input kan leveren op de voortgang, richting of inhoud van ons werk. Op die manier wordt je applicatie volledig naar jouw wens ontwikkeld. En mocht je tijdens het werken met de applicatie toch nog aanpassingen willen doen, dan is dat geen probleem. Ook dan staat Qlic voor je klaar!

Quality

100% kwaliteit.

Quantity

Flexibel, dynamisch, doelgericht en efficiënt.

Quick

Snelheid door ervaren developers.

Question

Denken in mogelijkheden, oplossingsgericht werken.

Een op maat gemaakt ERP-systeem?

De voordelen van een op maat gemaakt ERP-systeem

 • Het op maat gemaakte ERP-systeem sluit naadloos aan op de behoeften van je onderneming.
 • De applicatie groeit mee met je organisatie.
 • De applicatie werkt kostenbesparend doordat je personeel efficiënter in kan zetten.
 • De gebruiksomgeving is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, omdat er geen sprake is van overbodige en ongebruikte functies.
 • Je hebt de mogelijkheid tot het toepassen van unieke functies in je software, die je uiteraard zelf kunt aandragen.
 • Je hebt de mogelijkheid om je te onderscheiden van je concurrenten.
 • De applicatie is een duurzame investering: er is sprake van return on investment.
 • De applicatie is (met internetverbinding) overal beschikbaar.
 • De applicatie is minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld Excel. Dit betekent minder risico op het verlies van data.
 • Meerdere personeelsleden kunnen tegelijk in het systeem aan het werk zonder het risico te lopen elkaars data te overschrijven.
 • Er is sprake van consistentie in de in- en uitvoer, wat het mogelijk maakt om betere en duidelijkere rapportages te maken.
 • Er zijn mogelijkheden tot koppelingen met andere systemen.

Deze klanten gingen je voor