Facturatiesoftware op maat: Qlic realiseert het!

Wil jij altijd en overal toegang hebben tot je boekhouding, je facturen automatisch verwerken, al aan het begin van de maand het overzicht hebben van de financiële cijfers van de vorige maand, je BTW-aangifte vergemakkelijken en niet meer hoeven samen te werken met een accountant? De door Qlic op maat gemaakte facturatiesoftware maakt dit mogelijk!

Je financiën snel en efficiënt verwerken?

Waarom jouw facturatiesoftware laten ontwikkelen bij Qlic?

Boekhouden kan een tijdrovend proces zijn. Je moet bijhouden en opzoeken welke klant welk bedrag moet betalen. Daarna moet je een factuur maken, die je in een speciaal daarvoor aangemaakte map op je computer moet opslaan. Vervolgens moet je deze in je klantensysteem verwerken. Tot slot moet je aan het einde van de maand alle facturen verzamelen en opsturen naar je accountant, die de facturen verwerkt. Met de door Qlic volledig naar jouw wens ontwikkelde facturatiesoftware wordt dit proces versneld en zodoende een stuk efficiënter gemaakt. Het inhuren van een accountant is verleden tijd, evenals alle verschillende stappen die je zonder facturatiesoftware moest ondernemen. Met op maat gemaakte facturatiesoftware maak je met één druk op de knop een factuur. Met een tweede druk op de knop verstuur je de factuur. Met de derde en laatste druk op de knop wordt de factuur geïmporteerd in je boekhoudsysteem. Een ander bijkomend voordeel van de op maat gemaakte facturatiesoftware is dat je niet meer maanden hoeft te wachten op het financiële overzicht van voorgaande maanden. Je financiële cijfers van de vorige maand zijn namelijk al aan het begin van de huidige maand bekend!

Qlic heeft back-enddevelopers in dienst met jarenlange ervaring in het maken van facturatiesoftware, die ontwikkeld wordt in PHP door middel van het framework Laravel. Wij werken volgens de scrummethode, wat inhoudt dat jij als klant continu input kan leveren op de voortgang, richting of inhoud van ons werk. Op die manier wordt je applicatie volledig naar jouw wens ontwikkeld. En mocht je tijdens het werken met de applicatie toch nog aanpassingen willen doen, dan is dat geen probleem. Ook dan staat Qlic voor je klaar!

Quality

100% kwaliteit.

Quantity

Flexibel, dynamisch, doelgericht en efficiënt.

Quick

Snelheid door ervaren developers.

Question

Denken in mogelijkheden, oplossingsgericht werken.

Op maat gemaakte facturatiesoftware?

De voordelen van op maat gemaakte facturatiesoftware

  • Je hebt altijd en overal toegang tot je boekhouding.
  • De verwerking van je facturen verloopt snel en efficiënt
  • Je hoeft geen accountant in te huren.
  • Aan het begin van de maand heb je de beschikking over de financiële cijfers van de vorige maand.
  • Je kan gemakkelijk facturen doorboeken naar je boekhoudprogramma.
  • Je hebt de mogelijkheid tot het toepassen van unieke functies in je software, die je uiteraard zelf kunt aandragen.
  • Er zijn mogelijkheden tot koppelingen met andere systemen.

Deze klanten gingen je voor