Een managementrapportagetool op maat: Qlic realiseert het!

Als organisatie moet je inzicht hebben in je bedrijfsgegevens om strategieën te ontwikkelen en doelstellingen vast te stellen. Deze informatie is echter niet altijd voorhanden. Daarnaast heb je misschien wel eens een rapport opgesteld, maar deze blijft natuurlijk niet voor altijd actueel. Om je bedrijf te voorzien van up-to-date informatie, zodat jij op accurate wijze je doelstellingen kan opstellen, aanpassen of voortzetten, ontwikkelt Qlic op maat gemaakte managementrapportagetools.

Gemakkelijk en accuraat je organisatiedoelen opstellen?

Waarom jouw managementrapportagetool laten ontwikkelen bij Qlic?

Qlic maakt rapportages mogelijk door middel van koppelingen met andere systemen, zoals je CRM- of ERP-systeem. Ook koppelingen met sociale media zijn mogelijk. Qlic zorgt ervoor dat de gegevens up-to-date zijn, doordat om de zoveel uur gegevens worden opgehaald. Zo heb je nooit te maken met achterhaalde data. Bestaat je bedrijf uit meerdere vestigingen? Dan ontwerpt Qlic je managementrapportagetool zó dat je gemakkelijk vergelijkingen tussen de vestigingen kan maken. Indien gewenst voegt Qlic extra mogelijkheden aan je rapportagetool toe, zoals een rechtensysteem (niet iedereen mag immers toegang hebben tot alle bedrijfsgegevens) of het intern kunnen versturen en ontvangen van berichten.

Qlic heeft back-enddevelopers in dienst met jarenlange ervaring in het maken van managementrapportagetools, die ontwikkeld worden in PHP door middel van het framework Laravel. Wij werken volgens de scrummethode, wat inhoudt dat jij als klant continu input kan leveren op de voortgang, richting of inhoud van ons werk. Op die manier wordt je applicatie volledig naar jouw wens ontwikkeld. En mocht je tijdens het werken met de applicatie toch nog aanpassingen willen doen, dan is dat geen probleem. Ook dan staat Qlic voor je klaar!

Quality

100% kwaliteit.

Quantity

Flexibel, dynamisch, doelgericht en efficiënt.

Quick

Snelheid door ervaren developers.

Question

Denken in mogelijkheden, oplossingsgericht werken.

Een op maat gemaakt managementrapportagetool?

De voordelen van een op maat gemaakte managementrapportagetool

  • Je hebt inzicht in belangrijke, zelf geselecteerde bedrijfsinformatie.
  • Met de rapportagetool heb je altijd toegang tot up-to-date gegevens.
  • Je hebt de mogelijkheid tot het toepassen van unieke functies in je software, die je uiteraard zelf kunt aandragen.
  • Er zijn mogelijkheden tot koppelingen met andere systemen.

Deze klanten gingen je voor