Een urenregistatiemodule op maat: Qlic realiseert het!

Wil je inzicht hebben in de gemaakte uren van je medewerkers? Of wil je het overzicht bewaren over de prestaties voor een klant of project? En wil je de geregistreerde uren meteen verwerken tot een factuur? Dat kan bij Qlic! Qlic ontwikkelt op maat gemaakte urenregistratiemodules, uiteraard geheel naar jouw wens.

Inzicht krijgen in de uren van projecten, klanten of medewerkers?

Waarom jouw urenregistratiemodule laten ontwikkelen bij Qlic?

Uren registreren is niemands hobby. Vooral niet als jouw organisatie hier geen software voor gebruikt en je medewerkers handmatig hun uren doorgeven. Daarnaast verlies je op die manier al snel het overzicht van de gewerkte tijden van je medewerkers. De door Qlic op maat gemaakte urenregistratiemodule sluit aan op de behoeften van jouw bedrijf en geeft je inzicht in de uren die je medewerkers gemaakt hebben. Daarnaast vallen alle drempels voor het registreren van uren met de urenregistratiemodule weg, zodat je medewerkers zo snel, efficiënt en eenvoudig mogelijk hun uren kunnen registreren. En wil je in je urenregistratiemodule tevens de uren van je projecten of klanten opnemen? Ook dan ben je bij Qlic aan het juiste adres! Uiteraard zijn bij Qlic koppelingen met onder andere facturatiesoftware mogelijk, zodat geregistreerde uren meteen tot een factuur verwerkt kunnen worden.

Qlic heeft back-enddevelopers in dienst met jarenlange ervaring in het maken van urenregistratiemodules, die ontwikkeld worden in PHP door middel van het framework Laravel. Wij werken volgens de scrummethode, wat inhoudt dat jij als klant continu input kan leveren op de voortgang, richting of inhoud van ons werk. Op die manier wordt je applicatie volledig naar jouw wens ontwikkeld. En mocht je tijdens het werken met de applicatie toch nog aanpassingen willen doen, dan is dat geen probleem. Ook dan staat Qlic voor je klaar!

Quality

100% kwaliteit.

Quantity

Flexibel, dynamisch, doelgericht en efficiënt.

Quick

Snelheid door ervaren developers.

Question

Denken in mogelijkheden, oplossingsgericht werken.

Ook tijd besparen op de urenregistratie?

De voordelen van een op maat gemaakte urenregistratiemodule

  • Je hebt inzicht in de uren van je werknemers, projecten en/of klanten.
  • Je kan geregistreerde uren meteen verwerken tot facturen.
  • Je kan snel, eenvoudig en efficiënt uren registreren.
  • Je hebt de mogelijkheid tot het toepassen van unieke functies in je applicatie, die je uiteraard zelf kunt aandragen.
  • Er zijn mogelijkheden tot koppelingen met andere systemen.