CMS (contentmanagementsysteem)

Nadat de basing van je website is afgerond, kan het worden ingebouwd in een CMS. Een CMS, oftewel een contentmanagementsysteem, is het systeem aan de achterkant van de website. Hierin kan de beheerder eenvoudig de inhoud van de website wijzigen. Middels een CMS kun je pagina’s toevoegen, teksten wijzigen, afbeelding plaatsen, producten toevoegen en blogs publiceren. De grenzen van het CMS worden door het CMS bepaald. De mogelijkheden zijn eindeloos. In de meeste CMS’en hoef je niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML.

VOORBEELDEN VAN DOOR ONS GEBRUIKTE CMS'EN

Welk CMS moet ik kiezen?

Wanneer je moet kiezen voor een CMS snappen we dat je het moeilijk vindt om die keuze te maken. Er zijn namelijk heel veel verschillende CMS'en op de markt: waar begin je dan met je overweging voor het een of de ander? Wij begeleiden je in deze keuze en houden rekening met je wensen en doelen.

Enkele voorbeelden van CMS'en die we gebruiken

Je eigen website eenvoudig beheren. Hoe doe ik dat?

Wij helpen je graag verder.

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Ook helpen wij je graag bij het inventariseren over passende CMS’en, laten we je de verschillen in systemen zien en helpen we je bij het maken van een keuze. Bel gerust, dan maken we een afspraak en bespreken we onder het genot van een kop koffie de opties.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijbehorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerende, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Een ontwerp wordt in deze fase omgezet in een code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden, is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer