CMS (Content Management System)

Nadat de basing van je website is afgerond, kan het worden ingebouwd in een CMS. Een CMS, oftewel Content Management System, is het systeem aan de achterkant van de website. Hierin kan de beheerder eenvoudig de inhoud van de website wijzigen. Middels een CMS kun je pagina’s toevoegen, teksten wijzigen, afbeelding plaatsen, producten toevoegen en blogs publiceren. De grenzen van het CMS worden door het CMS bepaald. De mogelijkheden zijn eindeloos. In de meeste CMS’en hoef je niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML.

VOORBEELDEN VAN DOOR ONS GEBRUIKTE CMS'EN

Welke CMS moet ik kiezen?

Wanneer je moet kiezen voor een CMS snappen we dat je niet weet hoe je die keuze maakt. Er zijn namelijk een hoop CMS systemen op de markt. Er zijn mogelijk honderden verschillende systemen, waar begin je dan met je overweging voor het een of de ander? Wij begeleiden je in de keuze, deze is namelijk geheel persoons en wens afhankelijk. Wat zijn je doelen en wat zijn je eisen.

Enkele voorbeelden van CMS'en die we gebruiken

Je eigen website eenvoudig beheren. Meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Wij denken graag met je mee naar wat de mogelijkheden voor je zijn. Ook helpen wij je graag bij het inventariseren naar passende CMS’en, laten we je de verschillen in het CMS zien en helpen we je bij het maken van een keuze. Bel gerust , dan maken we een afspraak en bespreken we onder een kop koffie de opties.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijhorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachtte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerend, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Ontwerpen worden in deze fase omgezet in code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer