CMS Made Simple website

CMS Made Simple is het door ons meest gebruikte CMS. Wij kiezen voor Made Simple omdat er vrijwel geen grenzen zijn in de mogelijkheden en functionaliteiten.

In de CMS kun je eenvoudig plug-ins installeren, op maat gemaakte modules toevoegen en je website eenvoudig aanpassen. Dit CMS wordt gebruikt voor websites van kleine bedrijven tot aan de grote corporaties. CMS Made Simple is waarschijnlijk het meest modulaire en uitbreidbare open source systeem wat er momenteel op de markt is. http://www.cmsmadesimple.org/

Waarom CMS Made Simple?

Je hebt een website nodig maar welk systeem moet je daar nu voor gebruiken? Nadat we veel CMS's hebben onderzocht op gebruiksvriendelijkheid, uitbreidbaarheid, snelheid en beveiliging hebben we onze keuze gemaakt.

Ons antwoord op al deze vereisten is CMS Made Simple (afgekort CMSMS). Veel CMS's schotelen je overbodige functionaliteiten voor, zelfs zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. CMSMS is hierin een uitkomst.

Gebruiksvriendelijk en eenvoud

Met gebruiksvriendelijkheid en eenvoud hoog in het vaandel is CMSMS een overzichtelijk systeem waarin je je website kunt beheren. Je hebt de inhoud, opmaak, gebruikers, websitebeheer en je instellingen. Duidelijke taal! Het is een systeem dat wij volledig kunnen optimaliseren en zorgen dat je modules hebt voor ieder onderdeel van je website.

Ik wil ook een grenzenloos CMS(MS)