Maatwerk Applicaties

Als ondernemer heb je vaak specifieke wensen, je wil bijvoorbeeld:

  • Een heel bedrijfsproces automatiseren
  • Extra service bieden op je website
  • Een applicatie aanbieden die je werknemers ondersteunt in het werkveld

Om je te onderscheiden van je concurrenten en concullega's wil je deze wensen het liefst op een unieke wijze in de praktijk brengen. Bij Qlic kan dit! Onze experts ontwikkelen software op maat, zodat deze volledig aansluit op de wensen van jouw organisatie.

Waarom unieke, maatwerk software in plaats van standaard software?

Maatwerk software – ook wel custom software genoemd - bevat alle functies die jouw organisatie nodig heeft, niet meer en niet minder. Bij standaard software heb je vaak te maken met overbodige functies of ontbrekende functies. Software op maat sluit precies aan op de werkwijze van jouw organisatie. De op maat gemaakte software die wij voor onze klanten ontwikkelen draagt bij aan de efficiëntie van hun organisatorische processen en heeft daardoor de winstgevendheid van hun organisaties aantoonbaar verbeterd.

Ik zou willen sparren over maatwerk

Wil je een passende maatwerkapplicatie?

Software die mee groeit

Qlic is gespecialiseerd in het ontwikkelen van deze unieke software en het begeleiden van het traject. We denken mee, stellen vragen en zorgen ervoor dat de applicatie volledig werkt zoals het door jouw organisatie is bedacht.

We bieden een nauwe samenwerking, duidelijke communicatie, meerdere ontwikkelsessies, en brengen de doelen, wensen en eisen in beeld. We praten over de processen die geautomatiseerd moeten worden, bespreken hoe we dit gebruiksvriendelijk maken aan de voorkant en zorgen voor de optimale techniek aan de achterkant. We zoeken uit welke manier van beheren het beste bij de organisatie past en we denken na over ontwikkelingen van je bedrijf in de toekomst.

Waarom? Omdat we de applicatie zo bouwen dat deze met jouw organisatie mee kan groeien. Tegelijkertijd biedt een maatwerksysteem je de gelegenheid om de workflow binnen je organisatie te optimaliseren. Custom applicaties, volledig gevormd naar jouw organisatie.

Het grote voordeel van maatwerk?

In overleg is vrijwel alles mogelijk en wij zorgen er altijd voor dat het systeem feilloos aansluit op jouw organisatie.

Door jaren ervaring met een veelzijdigheid in opdrachten voor verschillende organisaties zijn wij ervaren in het maken van systemen en maatwerk applicaties voor alle soorten bedrijven. In ons portfolio vind je voorbeelden van onlangs opgeleverde projecten.

Meer informatie over onze op maat gemaakte software:

Wij helpen je graag verder

Een maatwerkapplicatie laat je niet zomaar bouwen. Wij kunnen ons voorstellen dat het traject voorafgaand aan het contact met een IT-partner een hoop vragen met zich mee brengt. Qlic helpt je graag bij vragen en neemt de tijd om de mogelijkheden voor jouw organisatie goed door te nemen. Denk jij dat maatwerk software van Qlic de oplossing voor jouw organisatie kan zijn? Bel gerust, neem contact met ons op en wellicht kunnen we je helpen bij het maken van een keuze.

Onze ervaring met Qlic:

Qlic heeft ons uitstekend geholpen met onze website. Snelle en goede service en een site die goed werkt!

Marc Wessels / Scriptplus

Maatwerkapplicaties

Als ondernemer heb je vaak specifieke wensen. Een proces moet geautomatiseerd worden, je wil extra service op je website of er moet een applicatie specifiek voor een deel van je werknemers worden gemaakt. Dit wil je uiteraard op een unieke innovatieve werkwijze die zich onderscheidt van de concurrenten. Qlic maakt deze unieke software op maat.

Lees meer

CRM/ERP (Op maat)

Een belangrijk middel bij het verwerken van klantgegevens is het CRM- of ERP-systeem. Op de markt zijn vele kant-en-klare systemen te krijgen. Qlic heeft zich gespecialiseerd in maatwerk CRM- en ERP-systemen, systemen die nét wat meer vragen. Qlic zorgt ervoor dat deze systemen naadloos aansluiten op jouw organisatie.

Lees meer

Koppelingen (API's)

Een API maakt het mogelijk om gegevens van verschillende softwareprogramma's te koppelen. Denk hierbij aan het overnemen van gegevens van een bezoeker vanuit zijn Facebookaccount wanneer hij inlogt of het inlezen van een locatie via Google Maps in een app. Qlic weet dit te realiseren.

Lees meer

Wat we ook doen

De mogelijkheden bij Qlic zijn eindeloos. Wij houden ons ook bezig met het ontwikkelen van intranet, met het bouwen van geautomatiseerde informatieborden in een ontvangsthal of aanmeldportals bij een ingang, met het koppelen van systemen, met managementrapportages die verwerkt moeten worden en met het ontwikkelen van een klantenportaal. We vertellen je graag meer over deze werkzaamheden.