Maatwerkapplicaties

Als ondernemer heb je vaak specifieke wensen. Je wilt een heel bedrijfsproces automatiseren. Een stuk extra service bieden op je website of een applicatie aanbieden die je werknemers ondersteunt in het werkveld. Dit op een unieke werkwijze die zich onderscheidt van de concurrenten en concullega’s. Deze software kun je geheel op maat laten ontwikkelen bij Qlic. Op deze manier creëer je een eigen stuk unieke software voor je onderneming.

Zulke specifieke software wordt vaak ontwikkeld vanuit een innovatief idee met een unieke identiteit, met standaard software zijn deze wensen niet te vertalen naar een passende applicatie.

Ik zou willen sparren over maatwerk

Software die mee groeit

Qlic is gespecialiseerd in het begeleiden en ontwikkelen van deze unieke software. We denken mee, stellen vragen en zorgen ervoor dat de applicatie volledig werkt zoals het door de onderneming is bedacht.

We bieden een nauwe samenwerking, duidelijke communicatie, meerdere ontwikkelsessies, en brengen de doelen, wensen en eisen in beeld. We praten over de processen die geautomatiseerd moeten worden, bespreken hoe we dit gebruiksvriendelijk maken aan de voorkant en zorgen voor de optimale techniek aan de achterkant. We zoeken uit welke manier van beheren het beste bij de organisatie past en we denken na over ontwikkelingen van je bedrijf in de toekomst. Waarom? Omdat we de applicatie zo bouwen dat deze met je bedrijf mee kan groeien. Tegelijkertijd biedt een maatwerksysteem je de gelegenheid om de workflow binnen je organisatie te optimaliseren.

Het grote voordeel van maatwerk?

Het grootste voordeel is dat het systeem 100% naar eigen wensen wordt ingericht, van huisstijl tot opslag van gegevens. In overleg is vrijwel alles mogelijk. Het systeem sluit feilloos aan op je organisatie.

Door jaren aan veelzijdigheid in opdrachten voor verschillende organisaties zijn wij ervaren in het maken van systemen voor elk soort bedrijf. In onze cases vind je voorbeelden van onlangs opgeleverd werk.

Wil je een passende maatwerkapplicatie?

Wij helpen je graag verder.

Een maatwerkapplicatie laat je niet zomaar bouwen. Wij kunnen ons voorstellen dat het traject voorafgaand aan het in zee gaan met een bedrijf een hoop vragen met zich mee brengt. Qlic helpt je graag bij vragen en neemt de tijd om met je de mogelijkheden door te nemen. Bel gerust, neem contact met ons op en wellicht kunnen we je helpen bij het maken van een keuze.

Maatwerkapplicaties

Als ondernemer heb je vaak specifieke wensen. Een proces moet geautomatiseerd worden, je wil extra service op je website of er moet een applicatie specifiek voor een deel van je werknemers worden gemaakt. Dit wil je uiteraard op een unieke innovatieve werkwijze die zich onderscheidt van de concurrenten. Qlic maakt deze unieke software op maat.

Lees meer

CRM/ERP (Op maat)

Een belangrijk middel bij het verwerken van klantgegevens is het CRM- of ERP-systeem. Op de markt zijn vele kant-en-klare systemen te krijgen. Qlic heeft zich gespecialiseerd in maatwerk CRM- en ERP-systemen, systemen die nét wat meer vragen. Qlic zorgt ervoor dat deze systemen naadloos aansluiten op jouw organisatie.

Lees meer

Koppelingen (API's)

Een API maakt het mogelijk om gegevens van verschillende softwareprogramma's te koppelen. Denk hierbij aan het overnemen van gegevens van een bezoeker vanuit zijn Facebookaccount wanneer hij inlogt of het inlezen van een locatie via Google Maps in een app. Qlic weet dit te realiseren.

Lees meer

Wat we ook doen

De mogelijkheden bij Qlic zijn eindeloos. Wij houden ons ook bezig met het ontwikkelen van intranet, met het bouwen van geautomatiseerde informatieborden in een ontvangsthal of aanmeldportals bij een ingang, met het koppelen van systemen, met managementrapportages die verwerkt moeten worden en met het ontwikkelen van een klantenportaal. We vertellen je graag meer over deze werkzaamheden.

Onze ervaring met Qlic:

Qlic heeft een hoog kwaliteitsniveau en denkt proactief met ons mee. Daarnaast zijn zij scherp met hun prijzen. Kortom een prettige partner om duurzaam mee samen te werken.

Eric Salomons / Delta III