Maatwerk applicaties

Als ondernemer heb je vaak specifieke wensen. Je wilt een heel bedrijfsproces automatiseren. Een stuk extra service bieden op je website of een applicatie aanbieden die je werknemers ondersteund in het werkveld. Dit op een unieke werkwijze die zich onderscheidt van de concurrenten en concullega’s. Deze software kun je geheel op maat te laten ontwikkelen bij Qlic. Op deze manier creëer je een eigen stuk unieke software voor je onderneming.

Zulke specifieke software wordt vaak ontwikkeld vanuit een innovatief idee met een unieke identiteit, met standaard software zijn deze wensen niet te vertalen naar een passende applicatie.

Ik zou willen sparren over maatwerk

Software dat mee groeit

Qlic is gespecialiseerd in het begeleiden en ontwikkelen van dit stuk unieke software. We denken mee, stellen vragen en zorgen ervoor dat de applicatie volledig werkt zoals het door de onderneming is bedacht.

We bieden een nauwe samenwerking, duidelijke communicatie, meerdere ontwikkelsessies, en brengen de doelen, wensen en eisen in beeld. We praten over de processen die geautomatiseerd moeten worden, bespreken hoe we dit gebruiksvriendelijk maken aan de voorkant en zorgen voor de optimale techniek aan de achterkant. Welke zoeken uit welke manier van beheren het beste bij de organisatie past en we denken na over ontwikkelingen van je bedrijf in de toekomst. Waarom? Omdat we de applicatie zo bouwen dat het met je bedrijf mee kan groeien. Tegelijkertijd biedt een maatwerk systeem je de gelegenheid om de workflow binnen je organisatie te optimaliseren.

Het grote voordeel van maatwerk?

Het grootste voordeel is dat het systeem 100% naar eigen wensen wordt ingericht, van huisstijl tot opslag van gegevens. In overleg is vrijwel alles mogelijk. Het systeem sluit feilloos aan bij je organisatie.

Door jaren aan veelzijdigheid in opdrachten voor verschillende organisaties zijn wij ervaren in het maken van systemen voor elk soort bedrijf. In onze cases vind je voorbeelden van onlangs opgeleverd werk.

Wil je een passende maatwerk applicatie?

Wij helpen je graag verder.

Een maatwerk applicatie laat je niet zomaar bouwen, wij kunnen ons voorstellen dat het traject voorafgaand aan het in zee gaan met een bedrijf een hoop vragen met zich mee brengt. Qlic helpt je graag bij vragen en neemt de tijd om met je de mogelijkheden door te nemen. Bel gerust, neem contact met ons op en wellicht kunnen we je helpen bij het maken van een keuze.

Maatwerk applicaties

Als ondernemer heb je vaak specifieke wensen. Een proces moet geautomatiseerd worden, je wilt extra service op je website of een applicatie laten maken specifiek voor een deel van je werknemers. Dit op een unieke innovatieve werkwijze die zich onderscheidt van de concurrenten. Qlic maakt dit stuk unieke software op maat.

Lees meer

CRM/ERP (Op maat)

Een belangrijk onderdeel bij het verwerken van je klantgegevens is het CRM of ERP systeem. Op de markt zijn vele kant en klare systemen te krijgen. Qlic heeft zich gespecialiseerd in de systemen die net wat meer vragen. Maatwerk CRM of ERP. Deze systemen passen bij de organisatie in plaats van andersom.

Lees meer

Koppelingen (API's)

Wanneer je een website hebt of een programma hebt laten ontwikkelen wil je op een gegeven moment de mogelijkheid benutten tot het koppelen van gegevens. Een bezoeker moet kunnen inloggen en gegevens moeten vanuit een facebookaccount worden overgenomen. Een locatie moet worden achterhaald via google maps en worden ingelezen in een app. Qlic weet dit te realiseren.

Lees meer

Wat we ook doen

De mogelijkheden bij Qlic zijn eindeloos. Van intranetten tot geautomatiseerde informatie borden in een ontvangst hal, van aanmeldportals bij een ingang tot het koppelen van systemen, management rapportages die verwerkt moeten worden of het laten ontwikkelen van een customer portal. We vertellen je graag over het werk wat we nog meer doen.

Qlic heeft exact vertaald wat wij van ons nieuwe website hadden verwacht. Maatwerk, makkelijke navigatie en een heldere website. Ook de begeleiding en service achteraf is top.

Silke Tödter / Pacton Trailers BV.