Een CRM- en ERP-systeem in één: Qlic realiseert het!

Kun je niet kiezen tussen een CRM- en een ERP-systeem? Wil jij je klantgegevens op een centrale plek verwerken, klantgerichter te werk gaan, je concurrentiepositie verbeteren én je organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler laten opereren? Qlic heeft de gouden middenweg: een CRM- en ERP-systeem in één.

Werk én geld besparen?

Waarom jouw CRM- en ERP-systeem in één laten ontwikkelen bij Qlic?

Het kopen of laten ontwikkelen van zowel een CRM- als ERP-systeem kan erg duur worden. Je wil echter ook geen keuze hoeven te maken tussen een van de twee systemen. Is dit voor jouw organisatie het geval, dan biedt Qlic met een CRM- en ERP-systeem in één de gouden middenweg: je hoeft geen keuze te maken tussen de twee systemen én de kosten blijven gedrukt. Het CRM- en ERP-systeem in één maakt namelijk zowel je bedrijfsprocessen (ERP) als je klant- en partnerrelaties (CRM) inzichtelijk. En mocht je nog andere aspecten of koppelingen willen toevoegen aan het systeem, dan kan dat natuurlijk ook. Qlic bouwt je CRM- en ERP-systeem in één geheel naar jouw wens.

Qlic heeft back-enddevelopers in dienst met jarenlange ervaring in het maken van CRM- en ERP-systemen, die ontwikkeld worden in PHP door middel van het framework Laravel. Wij werken volgens de scrummethode, wat inhoudt dat jij als klant continu input kan leveren op de voortgang, richting of inhoud van ons werk. Op die manier wordt je applicatie volledig naar jouw wens ontwikkeld. En mocht je tijdens het werken met de applicatie toch nog aanpassingen willen doen, dan is dat geen probleem. Ook dan staat Qlic voor je klaar!

Quality

100% kwaliteit.

Quantity

Flexibel, dynamisch, doelgericht en efficiënt.

Quick

Snelheid door ervaren developers.

Question

Denken in mogelijkheden, oplossingsgericht werken.

Een CRM- en ERP-systeem in één?

De voordelen van een op maat gemaakt CRM- en ERP-systeem in één

 • Het CRM- en ERP-systeem in één sluit naadloos aan op de behoeften van je onderneming.
 • De applicatie groeit mee met je organisatie.
 • De applicatie werkt kostenbesparend doordat je personeel efficiënter in kan zetten.
 • De gebruiksomgeving is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, omdat er geen sprake is van overbodige en ongebruikte functies.
 • Je hebt de mogelijkheid tot het toepassen van unieke functies in je software, die je uiteraard zelf kunt aandragen.
 • Je hebt de mogelijkheid om je te onderscheiden van je concurrenten.
 • De applicatie is een duurzame investering: er is sprake van return on investment.
 • De applicatie is (met internetverbinding) overal beschikbaar.
 • De applicatie is minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld Excel. Dit betekent minder risico op het verlies van data.
 • Meerdere personeelsleden kunnen tegelijk in het systeem aan het werk zonder het risico te lopen elkaars data te overschrijven.
 • Er is sprake van consistentie in de in- en uitvoer, wat het mogelijk maakt om betere en duidelijkere rapportages te maken.
 • Er zijn mogelijkheden tot koppelingen met andere systemen.