Microsoft Exchange

Microsoft Exchange is een zakelijk mail oplossing waarin het werken met meerdere accounts tot de mogelijkheden behoort. Ook is de functie voor agenda beheer uitgebreid wat het mogelijk maakt om zowel gezamenlijk als individueel een agenda te beheren.

Met een Microsoft Exchangeaccount heb je een e-mailaccount die op meerdere devices beschikbaar is, automatisch de recentste informatie verwerkt wat er dus voor zorgt dat de juiste gegevens overal up to date zijn. De ideale zakelijke oplossing.

Wanneer Microsoft Exchange gekoppeld wordt aan je systeem maak je het mogelijk om vanuit je systeem mails te ontvangen en te versturen. E-mails worden automatisch gekoppeld aan de juiste relatie of organisatie, hetzelfde geldt voor agenda beheer en het uitlezen van informatie en contactpersonen.

Details van Microsoft Exchange

Alle e-mailberichten worden bezorgd bij je postvak op de Exchange-server van het bedrijf. Deze e-mailberichten, je contactpersonen en je agenda worden hier ook in opgeslagen.

Exchange ActiveSync; MAPI/HTTP

Exchange ActiveSync; MAPI/HTTP zijn methoden waarmee je toegang kunt krijgen tot je Exchange-e-mail. Bij het openen van een mail, lees je deze mail vanaf de Exchange-server. Hierdoor zal deze e-mail niet gedownload of opgeslagen worden op jouw apparaat. Met een Microsoft Exchangeaccount heb je ook toegang als je geen internet verbinding hebt.

IMAP

IMAP is een andere methode om toegang te kunnen krijgen tot je mail en werkt het zelfde als de Exchange ActiveSync. Met IMAP worden ook alle e-mails gesynchroniseerd tussen je apparaat en de server.

POP-e-mail

Met een POP-e-mail kun je de Exchange-server downloaden naar je eigen computer. Na het downloaden van een e-mail naar je computer, zal deze van de server verwijderd worden.

Wil jij Microsoft Exchange ook koppelen aan je systeem?