Facebook

Door Facebook te koppelen aan je website, maak je het voor je websitebezoekers makkelijk om je Facebookpagina te liken en om je webpagina te delen op Facebook.

Wanneer iemand je Facebookpagina heeft geliked of je webpagina op zijn of haar Facebook heeft gedeeld, krijgen zijn of haar Facebookvrienden deze berichten te zien op hun tijdlijn. Op deze manier kun je zorgen voor meer likes en een groter bereik op je Facebookpagina en uiteindelijk ook voor meer (website)bezoekers.

De soorten koppelingen met Facebook

Er bestaan verschillende Facebook koppelingen. Deze kunnen wij stuk voor stuk toevoegen aan je website.

Nieuwe berichten en afbeeldingen van je website automatisch publiceren

Door deze Facebook koppeling aan je website te koppelen, kun je nieuwe berichten op je website automatisch publiceren op je Facebookpagina.

Facebook deel-knop

Met deze koppeling kunnen je websitebezoekers de webpagina waar ze op zitten delen op zijn of haar eige tijdlijn op Facebook. Deze koppeling staat vaak in een sharebalk. Daarin staan allerlei andere social media logo’s, van de kanalen waar websitebezoekers deze pagina op kunnen delen. Zodra je websitebezoekers op één van deze logo’s klikt, worden ze doorverwezen naar de site van het betreffende social media kanaal. Hier staat een bericht klaar die ze alleen nog maar hoeven publiceren.

Facebook like-knop

Je kunt er ook voor kiezen om een Facebook like-knop op je website te plaatsen. Hier kunnen je websitebezoekers je Facebookpagina liken door alleen op een knop vanaf je website te klikken en, als ze nog niet zijn ingelogd, zich even aan te melden.

Eén of meerdere Facebook koppelingen koppelen aan je website?