Google Maps

Wil je dat jouw bedrijf beter vindbaar is voor je (potentiële) klanten? Wij kunnen een Google Maps kaart koppelen aan je website!

Door een Google Maps kaart op je website te plaatsen kunnen je websitebezoekers exact zien waar je bedrijf gevestigd is en kunnen ze je beter vinden.

Beter vindbaar door Google Maps

Sommige websites hebben enkel een afbeelding (screenshot) van een Google Maps kaart op de website staan. Hierop staat de rode pin waar hun bedrijf exact gevestigd is en een deel van de omgeving van het bedrijf. Websitebezoekers vinden het makkelijker en fijner als zij een Google Maps kaart ook zelf kunnen bedienen. Om hier voor te zorgen kun je er beter voor kiezen om Google Maps aan je website te koppelen.

Een Google Maps kaart op je website

Zodra je Google Maps hebt gekoppeld aan je website zal er een Google Maps kaart op de website staan. Websitebezoekers kunnen deze kaart in- en uitzoomen, slepen en de streetview gebruiken. Op deze manier kunnen ze beter zien waar jouw bedrijf precies gevestigd is.

Een groot voordeel van Google Maps is dat je websitebezoekers geen extra handmatige acties uit hoeven te voeren, om erachter te komen waar jouw bedrijf gevestigd is. Niet elke websitebezoeker heeft namelijk het geduld om zelf je adres op te zoeken.

Mijn bedrijf moet makkelijker gevonden worden door mijn klanten!