Maatwerkwebsite

Heb je een idee en heb je geen template kunnen vinden die erbij in de buurt komt? Wil je uniek zijn en iets creëren wat volledig vorm te geven is naar eigen inzicht? Denk je een website te kunnen laten ontwikkelen die anders is dan al je concurrenten?

Qlic denkt met je mee! Ons team zet graag de mogelijkheden op een rij. Bekijk onze cases en zie voorbeelden van maatwerkwebsites. Vul ons contactformulier in en laat iemand van ons contact met je opnemen en wellicht kunnen we een afspraak inplannen om te sparren.

Maatwerkwebsite

Heb je liever een maatwerkwebsite?

Hoe maken wij maatwerkwebsites?

Met specialisten op elk vakgebied binnen de online wereld hebben wij een veelzijdigheid in huis om maatwerkwebsites te realiseren.

Ontwerpers, front-end, back-end, SEO-specialisme, marketing en communicatie: wij hebben het in ons team. Bekijk onze cases, laat je inspireren en informeren door ons afgeronde werk.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijhorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerende, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Het ontwerp wordt in deze fase omgezet in een code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden, is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een contentmanagementsysteem, een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer