Website op basis van een template

Wil je een website laten maken zonder dat je hiervoor een ontwerpteam moet inschakelen? Heb je een website gezien die je qua basis wil aanhouden voor je eigen website? Wil je een bestaand template veranderen zodat deze aansluit bij de huisstijl van je organisatie? Denk je een website te kunnen laten ontwikkelen die anders is dan al je concurrenten ten opzichte van vormgeving, content en afbeeldingen?

Qlic denkt met je mee! Of je nou al een idee hebt voor een website en bijbehorend template of niet, ons team zet graag de mogelijkheden voor je op een rij. Bekijk onze cases en zie voorbeelden van maatwerkwebsites. Vul ons contactformulier in en laat iemand van ons contact met je opnemen en wellicht kunnen we een afspraak inplannen om te sparren.

Website op basis van een template

Een website op basis van een template?

Laat ons contact met je opnemen

Een unieke website en toch op basis van een template?

Met specialisten op elk vakgebied binnen de online wereld hebben wij een veelzijdigheid in huis om websites van hoogwaardige kwaliteit te realiseren op basis van een template.

Ontwerpers, front-end, back-end, SEO-specialisme, marketing en communicatie: wij hebben het in ons team. Bekijk onze cases, laat je inspireren en informeren door ons afgeronde werk.

Ontwerp

Websites zijn zoveel meer dan mooie plaatjes en bijhorende teksten. Een ontwerp gaat over structuur, gebruiksgemak, doelen en verwachte resultaten (conversie). Het is de basis voor een goed functionerende, hoog scorende en doeltreffende website.

Lees meer

Front-end

Na het realiseren van een ontwerp gaan we praten over basing. In deze fase gaan we bezig met de techniek van de website. Het ontwerp wordt in deze fase omgezet in een code. Makkelijk gezegd, het ontwerp wordt een werkende website.

Lees meer

CMS

Wanneer de website live is gegaan en bezoekers de website online hebben gevonden is het natuurlijk van groot belang dat de website op een eenvoudige manier onderhouden kan worden. Dit regel je in een contentmanagementsysteem, een CMS, waar wij je graag meer over vertellen.

Lees meer