4PSA

4PSA is een software bedrijf die producten aanbiedt aan ondernemingen en service providers. Met deze producten kunnen deze bedrijven hun IT infrastructuur beter beheren en automatiseren. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van applicaties voor computer clouds en zijn op het gebied van innovatieve softwareontwikkeling marktleider.

Producten van 4PSA

4PSA biedt twee verschillende producten: VoipNow (VoipNow Express en VoipNow Professional) en DNS Manager.

VoipNow

4PSA VoipNow is een software voor internet service providers en hosting. Het is geschikt voor zowel grote als voor kleine bedrijven en kan worden gebruikt als een standalone PBX in je bedrijf.
VoipNow is het aller eerste communicatieplatform dat is ontworpen voor computer clouds. Momenteel hebben wereldwijd meer dan 10.000 service providers er voor gekozen om de gehoste communicatiediensten van 4PSA aan te bieden aan bedrijven.

VoipNow Express

VoipNow Express is de gratis versie van VoipNow. Ze bieden klanten toegang tot tien telefoon extensies en standaard PBX-functies.

VoipNow Professional

VoipNow Professional is een veilig en betrouwbaar communicatiesysteem die klanten PBX- en communicatiemogelijkheden biedt. VoipNow Professional wordt geleverd met een nieuw ontworpen systeem. Deze is voor gebruikers makkelijker en eenvoudiger te gebruiken.

DNS Manager

DNS is een software tool die is ontworpen om geavanceerde DNS diensten te leveren aan bedrijven en hosting providers. Iedere gebruiker kan met DNS Manager DNS-zones beheren. Ook gebruikers met weinig IT ervaring.

Wil jij gebruik maken van één van de producten van 4PSA?