Webshop met OpenCart

Heb je een website die is toegespitst op verkoop, wellicht een webshop? Dan is het CMS van OpenCart een uitkomst. Dit CMS is zo gemaakt dat het een heldere, duidelijke en daardoor makkelijke gebruikersomgeving (user interfase) heeft. Het is één van de meest gebruikte CMS’en in zijn doelgroep.

In OpenCart heb je net als bij Wordpress de mogelijkheid om eenvoudig betaalde en gratis plug-ins en modules toe te voegen. Specifieke functies betreft vaak betaalde plug-ins of modules, hierdoor moet je rekening houden met extra kosten wanneer je je website wil uitbreiden. https://www.opencart.com/.

Is OpenCart het systeem voor mij?

Je bent op zoek naar een webshop met mogelijkheid tot uitbreiding. Je wilt een koppeling met PayPal, iDeal, of andere betalingsproviders. Je wilt direct producten verkopen, je voorraad bijhouden, het online klantenregister inzichtelijk hebben en ook nog een mooi vormgegeven website voor de bezoekers hebben. Dan is OpenCart het systeem voor jou!

Er zijn vele andere systemen die er voor zorgen dat je je winkel kunt uitbreiden naar de online klanten. We hebben dit uitgebreid onderzocht op functionaliteiten, snelheid, uitbreidbaarheid en gemak en OpenCart komt het beste uit onze onderzoeken. Wil je direct weten of OpenCart het systeem voor jou is? Wij helpen je graag verder.

Ik wil ook een OpenCart webshop