Een mobiele applicatie op maat: Qlic realiseert het!

Mobiele applicaties worden tegenwoordig steeds belangrijker. Smartphones spelen namelijk een steeds prominentere rol in het dagelijks leven. Mobiele apps bieden mogelijkheden die met webapplicaties niet altijd te realiseren zijn. Qlic maakt op maat gemaakte mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows Phone!

Een op maat gemaakte mobiele applicatie laten ontwikkelen?

Waarom jouw mobiele applicatie laten ontwikkelen bij Qlic?

Je bedrijf is toegankelijker met een eigen mobiele app. Wil je je klanten extra informatie verschaffen of wil je dat ze iets kopen? Wil je je medewerkers efficiënter en sneller (op locatie) laten werken? Of wil je een app inzetten om extra inkomsten te genereren? Wat je doel ook is, bij Qlic kun je terecht voor mobiele applicatieontwikkeling. Qlic denkt met je mee over het doel, de vormgeving en de inhoud van je app. Daarnaast kan Qlic apps ontwikkelen voor diverse besturingssystemen. Je mobiele app is dus toegankelijk voor gebruikers van iOS, Android en Windows!

Qlic heeft developers in dienst met jarenlange ervaring in het maken van applicaties voor iOS, Android en Windows Phone. Qlic ontwikkelt web-based apps met bijvoorbeeld Cordova en native apps met Objective-C of Swift voor iOS en Java voor Android. Qlic werkt volgens de scrummethode, wat inhoudt dat jij als klant continu input kan leveren op de voortgang, richting of inhoud van ons werk. Op die manier wordt je applicatie volledig naar jouw wens ontwikkeld. En mocht je tijdens het werken met de applicatie toch nog aanpassingen willen doen, dan is dat geen probleem. Ook dan staat Qlic voor je klaar!

Quality

100% kwaliteit.

Quantity

Flexibel, dynamisch, doelgericht en efficiënt.

Quick

Snelheid door ervaren developers.

Question

Denken in mogelijkheden, oplossingsgericht werken.

De toegankelijkheid van je bedrijf vergroten met een mobiele applicatie?

De voordelen van een op maat gemaakte mobiele applicatie

  • Een mobiele app vergroot de toegankelijkheid van je bedrijf door de beschikbaarheid op meerdere platformen.
  • Een mobiele app stelt je in staat om gemakkelijker klanten te trekken en binden.
  • Een mobiele app stelt je in staat om je medewerkers efficiënter in te zetten, doordat zij de afhandeling van een project al op locatie kunnen voltooien.
  • Je hebt de mogelijkheid tot het toepassen van unieke functies in je app, die je uiteraard zelf kunt aandragen.
  • Je app is, indien gewenst, te gebruiken met diverse besturingssystemen zoals iOS, Android en Windows Phone.

Deze klant ging je voor