Het 2016 van Qlic

Vandaag is het vrijdag, de laatste dag van onze werkweek. Komend weekend staat kerst voor de deur, het weekend erop gaan we het nieuwe jaar in. 2016 Wat was je een bijzonder jaar. Een jaar waarin we als Qlic zijn gegroeid, ons team hebben uitgebreid, de klanten groter zijn geworden, het oude pand te klein werd en zijn verhuisd naar Groningen. Onze huisstijl hebben vernieuwd, van werkplek zijn veranderd, onze stand hebben vergroot tijdens de jaarlijkse beurs, ons nieuwe pand hebben ingericht en de opening hebben gevierd met een groot feest.

Een leerzaam jaar

Een jaar waarin we fouten hebben gemaakt, ervan geleerd hebben, grote projecten mochten doen en mooie successen hebben mogen vieren. Waarin we veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen, banden hebben verstevigd en samenwerkingen zijn aangegaan.

Een jaar waarin we samen vele uren hebben gewerkt, soms op onmogelijke tijden, vaak samen hebben gegeten, discussies hebben gevoerd, vergaderingen gepland zijn en verplaatst, een hele hoop lol hebben gehad, nog meer motivatie hebben gevonden, een band hebben gekregen en collega’s zijn geworden.

Een jaar waarin we afscheid hebben genomen van de stempel “jonge honden”, onze focus hebben gevonden en waarin we bovenal als Qlic volwassen zijn geworden.

Het jaar van ons team

Het was ook een tijd waarin we een hoop hebben mogen meemaken met elkaar. Een jaar waarin Koen op muizenjacht is gegaan nadat hij nachten werd wakker gehouden door zijn vierpotige vriend, dat dit tevens het appje was waarom Koen later op het werk kwam. Dat Marijn heel trouw, elke week bleef vragen naar de ontwikkelingen in Koens privéleven en dan met name naar zijn huisgenoot en Koen heel trouw, elke week bleef zwijgen. Dat Marijn zijn mes met Nutella bleef aflikken om hem vervolgens opnieuw in de pot te doen, waardoor zijn privé pot pasta in bestelling is. Dat Peter trots vertelde dat hij op date is gegaan en nadien op standje privé ging en wij nog steeds gissen naar details. Een jaar waarin Peter elke stagiaire een trauma bezorgde en menig collega heeft gedist met zijn altijd rake uitspraken. Een jaar waarin Jenno aan de telefoon vertelde dat ”De aardbeienplantjes in de tuin stonden”, om op deze manier van een verkoper af te komen. Frank vele uren heeft doorgebracht met een boormachine en zaag, en wij daardoor de perfecte plek hebben voor onze vrijdagmiddagborrel, een jaar waarin we met hem onze eigen SEO specialist in huis bleken te hebben.

Een jaar waarin we de Nederlandse staat flink hebben gesponsord met het betalen van onze boetes, het elke keer weer de vraag was wie verantwoordelijk was en dit tot hilarische momenten leidde. Dat Patrick vertelde een naaste familielid te hebben betrapt tijdens “intieme handelingen” en daar vervolgens door ons meerdere malen aan is herinnerd, waardoor we zeker weten dat hij dat moment nooit zal vergeten. Een jaar waarin Patricia hele spontane, uit elkaar getrokken, open gedachtegangen met ons deelde, die ze liever voor zichzelf had gehouden. Waarin ze haar positie als enige vrouw binnen het bedrijf kwijt raakte en in november werd versterkt door Sharyssa. Waarin Jasper na het drinken van iets teveel bier, een voor hem te oude vrouw, zijn nummer gaf omdat hij dat wel even zou “fixen” en nog steeds zit te wachten op een reactie. Waarin Lesley ons in details heeft uitgelegd en laten zien wat “slakken” is en wij daardoor niet meer van dat beeld afkomen. Waarin Rienk zich heeft ontpopt tot volwassene en zijn wilde haren achter zich heeft gelaten.

Ook in het nieuwe jaar staat de koffie klaar. Ben je nieuwsgierig naar ons? Bel gerust, loop een keer binnen of maak een afspraak.

Fijne feestdagen!

Namens het team van Qlic

 

Marijn Poelman
Qlic

Terug naar overzicht