MessageBird

MessageBird is een bedrijf die er voor zorgt dat bedrijven en haar klanten elkaar altijd en overal kunnen bereiken. Hiervoor hebben ze meerdere snelle, innovatieve en betaalbare messaging API’s ontwikkeld.
De producten van MessageBird zijn geschikt voor zowel grote als voor kleine bedrijven. Momenteel zijn er meer dan 15.000 bedrijven, die doormiddel van MessageBird altijd bereikbaar zijn voor en altijd in contact kunnen komen met haar klanten.

De mogelijkheden van MessageBird

SMS Gateway

Met de SMS Gateway van MessageBird kun je in één keer een SMS bericht sturen naar meerdere klanten. Hiermee heb je wereldwijd een bereik van 7 miljard telefoons.

Voice Messaging

Bij Voice Messaging kun je tekstberichten typen en verzenden als een voice message. Dit kun je doen via de website of via de API van MessageBird. Na het sturen van de voice massage, worden de ontvangers gebeld en krijgen ze jouw verzonden voice massage te horen wanneer ze hun telefoon opnemen.

Nummers

Bij MessageBird kun je een eigen Visueel Mobiel Nummer (VMN) gebruiken. Hiermee zorg je er voor dat je klanten je altijd en overal kunnen bereiken. Met VMN kun je snel je ontvangen SMS’jes van klanten beantwoorden en maak je het contact met de klanten persoonlijker. VMN is beschikbaar in 36 verschillende landen over de hele wereld.

Verify

Met Verify kunnen je klanten via een SMS of voice message een verificatiecode ontvangen, nadat zij hun telefoonnummer in hebben gevoerd. Dit kan zijn bij bijvoorbeeld het inloggen in je systeem of bij het aanmaken van een account.

Chat

Via de multi-channel Chat-API van MessageBird kun je al je klanten bereiken. Om met je klanten te kunnen chatten, kun je gebruik maken van verschillende chat kanalen. Je kunt er zoveel gebruiken als dat je wilt en nodig hebt, zonder hiervoor extra te hoeven betalen. Bij MessageBird heb je de keuze uit: Facebook Messanger, SMS, Telegram, WeChat en Line. Binnenkort heb krijg je ook de mogelijkheid om te chatten via: WhatsApp, Viber, Kik, Weibo en Kakao Talk.

Shortcode

Met Shortcode zorg je ervoor dat je klanten je altijd kunnen bereiken doormiddel van SMS berichten. MessageBird geeft bedrijven een makkelijk telefoonnummer, waardoor de klanten deze bedrijven het telefoonnummer makkelijk kunnen onthouden.

Ik wil dat mijn klanten en ik elkaar altijd en overal makkelijk kunnen bereiken