Brandcontrolrooms.nl

Brand Control Rooms

De klant

Brand Control Rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener. Zij zijn dé maatwerkproducent en turnkey inrichter van meld- en controlekamers, dealingrooms, beheer centra en remote control operations centra.

De kwestie

Door veranderingen in de markt besloot Brand Interieurs de switch te maken van interieurbouwer naar zeer specialistische nationale en internationale turnkey inrichter van meld- en controlekamers. Hier kon een nieuwe website niet in ontbreken.

Onze uitwerking

In samenwerking met Ongewoon is een functionele nieuwe website gerealiseerd. Ongewoon was verantwoordelijk voor het ontwerp, Qlic voor de techniek. De website werd gezien als een belangrijk onderdeel van de internationale herpositionering. De website is technisch sterk en SEO geoptimaliseerd en hierdoor goed vindbaar in zoekmachines.

Websites

Een goed scorende en doeltreffende website?

Screens brandcontrolrooms

Een technisch ogende website

Het ontwerp heeft een industriële look en feel en biedt veel ruimte voor sprekende beelden. Daarnaast staan de producten en diensten centraal. De gebruiksvriendelijke en goed werkende afbeelding carrousels met meerdere functionaliteiten waaronder zoom en thumbnail navigatie, maakt het makkelijke navigeren voor de gebruiker.

Mockup brandcontrolrooms

Meertalige pagina’s

Brand Control Rooms is een internationaal bedrijf. De website is daarom tweetalig opgeleverd. Door de multi language module (koppeling) kan er een onbeperkt aantal talen worden toegevoegd aan de website. Het enige wat de klant zelf moest doen is de vertaling aanleveren.

Tablets brandcontrolrooms
Screens brandcontrolrooms

Zoekmachine optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid

Ook is er tijdens het maken van de website rekening gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie), zo is het mogelijk om per pagina in te stellen wat de zoekmachine aan informatie laat zien. Verder is er veel aandacht besteed aan de snelheid van deze website, zijn alle afbeeldingen geoptimaliseerd en is de code verkleind. De gebruiksvriendelijkheid van de website is ook onder de loop genomen, want er is niets zo vervelend als het aanklikken van een link, die dan toch naar de link erboven navigeert.

Geïnteresseerd geraakt in het verhaal achter de ontwikkeling van Brand Control Rooms? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk deze website

Een idee uit laten werken?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Marijn Poelman helpt je graag verder.

Contact met Marijn